darkovip Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 CT NE VOLIM JA TO:1.Bogunovic Vlada2.Nikolic Zivan3.Djermanovic Vladimir4.Nikolic Branislav5.Bogunovic Markodruze sta ti sada ovo dodje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 druze sta ti sada ovo dodje?Pa vidis valda da je covek napisao imena svog CarpTima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Pa vidis valda da je covek napisao imena svog CarpTima. a ja mislio da je ekipa za mali fudbal --znas ono 4+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 a ja mislio da je ekipa za mali fudbal --znas ono 4+1. Ej moguce moguce :fool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 hehehehe.. i ja sam mislio :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 fale izmene :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO90 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Mislim da bih bolje prosli u turniru za mali fudbal,a i netrebaju nam rezerve svi smo dobro spremni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 sala marko nista ozbiljno :friends: :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO90 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ma ok nebih se ja nikad naljutio,a i stvarno svi treniramo fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 pa raspalite malo na livadi pre pocetka,cisto da se zagrejete.Ove godine bi na Basijani bas trebala da radi riba,lepo se adaptirala cak je pecala i po ovim hladnim danima Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Mozeee :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Sokole jel ima nekih novosti?? :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soko Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 Sokole jel ima nekih novosti?? :drinks:Darko nista osim da ce osvetljennje biti postavljano uskoro a za ostalo ima jos vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 A mogu li ekipe dobiti pojacanje u toku takmicenja,ako neko nemoze pa da ga zamene za to kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Termini takmicenja DRUGE grupeAPRIL 22-23-24MAJ 20-21-22JUN 24-25-26JUL 15-16-17AVGUST 19-20-21 U FINALE KOJE CE SE ODRZATI 2-3-4 SEPTEMBRA IDE PO PRVIH PET PLASIRANIH EKIPA IZ SVAKE GRUPE. Prvo kolo APRIL 22-23-24 pada na uskrs. Mislim da bi bilo dobro da se termin pomeri za jedan vikend, verovatno se niko nece buniti, sta vise , verovatno ce se mnogi sloziti samnom. Ipak je to praznik koji se provodi u okviru porodice. Mogli bi da date svoja misljenja a da organizator iz toga izvuce pravilan zakljucak. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Darko nista osim da ce osvetljennje biti postavljano uskoro a za ostalo ima jos vremenaHvala odlicna vest koja ce nam dosta pomoci nocu... :drinks: :drinks: :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soko Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Slobodno jedno mesto odustala je ekipa Viteksa iz Pazove iz opravdanih razloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Prvo kolo APRIL 22-23-24 pada na uskrs. Mislim da bi bilo dobro da se termin pomeri za jedan vikend, verovatno se niko nece buniti, sta vise , verovatno ce se mnogi sloziti samnom. Ipak je to praznik koji se provodi u okviru porodice. Mogli bi da date svoja misljenja a da organizator iz toga izvuce pravilan zakljucak. pozz NIKO NISTA NE MISLI??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 E moj Andrija vidis dokle se doslo....Vaznije pecanje od Velikog Verskog Praznika..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Prijavljene ekipe1.CARP TEAM-ACA -Belegis2.CARP TEAM AVIS GAS -Voganj3.CARP TEAM BAKA-DEKA-Ruma4.CARP TEAM-Pecinci5.CARP -MASTER TEAM RUMA6.CARP TEAM FULL -RUMA7.CARP TEAM ZLATNI KARAS-RUMA8.CARP TEAM VIP BASIANA-Podmladak9.CARP TEAM KUMOVI-BELEGIS10.CARP TEAM RU-KOS-RUMA11.CARP TEAM STRSLJEN-IRIG12.CARP TEAM RED DEVIL PAZOVA13.CARP TEAM EXSTREME -SIMANOVCI14.CARP TEAM MIJALCIC RUMA15.CARP TEAM NE VOLIM JA TO -KRNJESEVCI 16.CARP TEAM KLANICA RADIC-RUMA17.CARP TEAM WILD MANGULICE-PODUNAVLJE18.CARP TEAM DOBRODOL -DOBRODOL19.CARP TEAM BDELITEE-Krnjaca20.CARP TEAM BIG CARP RUMA EKIPE KOJE SU CRVENE IZVRSILE SU UPLATU ZA 5 KOLOI mi smo platili "Red Devil", molim da pocvrenimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
soko Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 I mi smo platili "Red Devil", molim da pocvrenimo Moje iskreno izvinjenje nisam mogao da pocrvenim komp mi je bio u kvaru .JBG tehnicka greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Jel pomereno prvo kolo druge grupe?Ipak Uskrs je Uskrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 jes da znas al pecanje je pecanje , mozda bi bilo dobro da se pocne ranije u petak i zavrsi u nedelju ujutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 sokole jel si ziv ljudi ti postavili par pametnih pitanja oko lige a ti nista PROBUDI SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts