Ivan Vs Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Od kobri i pracki koje su se po vama najbolje pokazale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Od kobri i pracki koje su se po vama najbolje pokazale?posto koristim iskljucivo boile koje sam rolam (deformisane ) sem popupica, koristim pracku do 60 m daljine neki znaju da koriste kobru kad nema vetra u soju pogode na 100m ali sa kupovnim savrseno okruglim boilama a ja na takvoj razdaljini nisam ni peco ko ce bacati 40 puta ranketu na 100m ej bre moj predlog ti je pracka kamasan imas u auto sprotu ns ali moze i neke druge ova baca daleko precizno bez mnogo snage a vece kolicine bacaj raketlom ili najbolje spombom ako ti se pracka pocepa vreenom nemoj da se sekiras t je nomalno ali ako ti pukne na prvom pecnju ondak si kupio neku falsh ili je stojala na suncu par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Pozdrav Repcek, Ja imam kobru carp pro, nije neki ekstra kvalitet,ali mi radi posao. Jedino sto treba da znas je koji promer zelis da bacas,ova moja je za krupnije boile i sa njima radi perfektno. Pracke sam imao razne koje vremenom puknu ... pretpostavljam da koliko para toliko muzike i u tom sportu. Postoji jos jedna opcija pored rakete koja se meni dopala,a to je lopatica sa kojom bacam spod miks. Lopatica je predvidjena za hranjenje na blizim distancama, ali je dobra fora sto se montira na stap saranskog meredova, a cena lopatice je 520 dinara.... pa ako pecas negde gde nije toliko siroko, mozda ti je ona najbolja opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kamasan pracka odlicna za krace distance! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Zavrsena i pracka koja baca praskastu bez problema 100m, jos da se cinkuje! http://tinypic.com/r/2qc0z8p/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Pa ovo nije pracka ovo je KATAPULT Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Sve je vise takmicenja gde je dozvoljena praskasta, napravljeno iz tog razloga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran-m Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ovo se meni do sada naj bolje pokazalo ako bi hteo na daljinu da bacam kugle.A skroz je jednostavno, vezes za neki spod stap, moze i za lovni ali bi kugle trebale biti malo manje i bacas kao i sa raketom, ima jos jednu prednost na osnovu rakete, ovai katapulti pri izbacaju kugle padaju na nekih 5-10m ispred mene u vodu tako da nemoram da kurblam mnogo a samim tim i prihrana ide mnogo brze ako su kugle u napred pripremljene. http://www.mp-direct.de/images/product_images/popup_images/256_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kamasan pracka... oko 700-800din ali zavrsava posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 QuoteOvo se meni do sada naj bolje pokazalo ako bi hteo na daljinu da bacam kugle.A skroz je jednostavno, vezes za neki spod stap, moze i za lovni ali bi kugle trebale biti malo manje i bacas kao i sa raketom, ima jos jednu prednost na osnovu rakete, ovai katapulti pri izbacaju kugle padaju na nekih 5-10m ispred mene u vodu tako da nemoram da kurblam mnogo a samim tim i prihrana ide mnogo brze ako su kugle u napred pripremljene. http://www.mp-direct.de/images/product_images/popup_images/256_0.jpg Ja sam ovo pravio u svojoj izvedbi, sa vrhom od dvolitarke koka kole, za izbacivanje kugli na vece daljine ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bait Service Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Moji favoriti su:KAMASAN 2: Po mom mišljenju najpreciznija praćkaE.S.P.: Koristim je za kaće distance i kada treba da se izbaci velika količina boili (10kg-20kg)...a što se tiče kobriKoristio sam mnoge, ali mi se najbolje pokazala KORDA kobra. Kada se hrani na velikim daljinama, izuzetno je precizna, lagana i ne opterećuje ruku. I praćka i kobra imaju svoje prednosti i mane, s toga ih treba obavezno imati u priboru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 +1 za Kamasan. Po meni bez premca za precizno plasiranjeFox sa montiranom korpicom za praskastu takodje odlican jer moze bas dobro da se nategne Za kobre nemam nekog favorita. Gardner, Fox, Korda, Pro Logic, Ugo... sve leti gde treba i od svega boli sve Bar mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srxa Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Meni se sve praćke kidaju, pa sam morao da pređem na ručni rad. A od kobri COYA carbon low resin python ultra range sniper. To ko uzme u ruku, zaboravi na sve ostale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Tako jeee!!! Ja sam jednom uzeo COYA Kobru u ruke .... samo cekam da stigne u prodavnice! Koristio sam Kordinu i Fox dobre su... Coya je duplo bolja ali i duplo skuplja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Vs Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Ima li neko link gde bih mogao uzeti Kamasan pracke i zna li neko ima li gde Coya kobre da se nabave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 QuoteTako jeee!!! Ja sam jednom uzeo COYA Kobru u ruke .... samo cekam da stigne u prodavnice! Koristio sam Kordinu i Fox dobre su... Coya je duplo bolja ali i duplo skuplja... jedna da bude bolja od 2 korde po meni tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Kamasan pracka... oko 700-800din ali zavrsava posao dok je ne pokidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 QuoteJa sam ovo pravio u svojoj izvedbi, sa vrhom od dvolitarke koka kole, za izbacivanje kugli na vece daljine ...bolje je sa petolitarkom jako prakticno resenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 dok je ne pokidasonda kupis nove... pa opet isto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Koju velicinu kobre uzeti za boile 14i16mm? Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 18mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts