bdelitee Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Sta se desava sa ovom opcijom, da li je ukinuta ili je nesto drugo u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 kaze direktor da je ukinuta tj,traje ni 15 min, Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 MA NE TTRAJE NI TOLIKO, JA SAM PROBAO ODMA DA ISPRAVIM IMAO SAM SLOVNU GRESKU KAD ONO PRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 izvinjavam se za velika slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Posto mozete editovati do 15 minuta od momenta kada ste postovali tj objavili svoj tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Možda bi se trebalo imati u vidu da mi koji kucamo malo više teksta nemamo toliko vremena da sve pregledamo , imamo dopune i izmene vezano na temu POZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Izmene i dopune dopunite novim postom ili se obratite moderatorima da dopune temu. Kada kucate vise texta uvek prvo prekontrolisite pa onda postujte. Takva je nova verzija, nema izmena sto znaci da se treba prilagoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 QuoteIzmene i dopune dopunite novim postom ili se obratite moderatorima da dopune temu. Kada kucate vise texta uvek prvo prekontrolisite pa onda postujte. Takva je nova verzija, nema izmena sto znaci da se treba prilagoditiok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts