nesa Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Milanko nisu to ''Nesini'' orascici i kestenje nego plod biljke od koga se moze dobiti brasno za hleb,raspitaj se malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 sone mozda se tebi ne svidja kako sam sklopio recenicu ali nista lose nisam mislio... tako mi je bilo jednostavnije da opisem na sta mislim... drago mi je sto sada znam da saran ima bilo kakav izvor skroba u prirodnoj hrani, a iskreno zabole me i za orahe i za skoljke... drugo je trebalo biti poenta moje price, no forum izgleda stvari cini negativnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 sone nemam pojma odakle ti ideja da pisem sa bilo kakvim nipodastavanjem, naprotiv... idiote, ne radim nista u inat, pisem ono sto mislim.... ako hoces da samo napisem da si u pravu - u pravu si. to je ta super cemo se slagati kada shvatis da sam ja upravu ovo za inat je bila sprdnja nista licno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 :a058: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts