gmboki Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nova Lupine lampa. 900 lumena!? U kompletu ide koferce, rezervna baterija,punjac... ima brdo potrebnih i nepotrbnih opcija.... Cena 350 € http://www.villmarksbutikken.net/var/ezwebin_site/storage/images/produkter/friluft/lykter/hode-hjelm-sykkel-lykter/lupine-piko-x-duo2/132313-1-nor-NO/Lupine-Piko-X-Duo_product_image_big.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 E bas sam tu trazio samo fale joj dve opcije koje su mi potrebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 I meni fale dve opcije, da sam lud i 350 eura i moja je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 I meni fale dve opcije, da sam lud i 350 eura i moja je. mene tolko kosta pecanje za 1 godinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko ne Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ovo se isplati da se uzmu po dve(700 e) pa nek ima za rezervu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Neki kazu da chuck norris koristi ovu lampu kad peca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 kazu riba kao hipnotisana ulazi u snop svetlosti,moras dobro paziti gde okreces glavu Jednom nisu priznali merenje na takmicenju sproveo sve ribe u sakove sa njom Za te pare mozes kupiti polovan far od boinga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralle Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Za te pare ima ovi iz elektrodistribucije da ti razvuku i postave reflektore sa svih strana pa da pecas kao po danu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Baš krenuo da je kupim danas. Kad zaboravih spremljene pare na klaviru, pored bazena... Za koga je ovo bre napravljeno? Za te pare kupiš skoro 8 petzl tikka xp2, koje će da služe isto kao i ovo. Što se mene tiče, čisto izdrkavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Baš krenuo da je kupim danas. Kad zaboravih spremljene pare na klaviru, pored bazena... Za koga je ovo bre napravljeno? Za te pare kupiš skoro 8 petzl tikka xp2, koje će da služe isto kao i ovo. Što se mene tiče, čisto izdrkavanje...pa za lika koji je u bazemn dok slusa klavir a mene posalje da mu kupim lapicu za glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts