idiot Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 meni se cini svima poznata boila osim meni? mnogi kazu da je najbolja za noc , mnogi kazu da na kanalima rastura ...... koja firma to pravi, jel ima likvid ili samo gorove? ili je to samo dip? gde u srb ima da se kupi (oko ns ako ima)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 proizvodi firma Starbaits, imaš boile, dip i miks dali ima još nešto ne znam ali ovo sam vidio. dali ih ima kod vas ne znam ali u HR se može kupit i nije baš jeftino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ne postoji miks,kontaktiraj Carp lidera,pre je imao to sto trazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ima jos i u par radnja poslacu ti na pp da ne reklamiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Uvoznik je MGP iz Obrenovca uvek ga imaju , boila je odlicna uvek je imam kod sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 QuoteNe postoji miks,kontaktiraj Carp lidera,pre je imao to sto trazis moja greška, ne postoji miks ali postoje method miks i stick miks uostalom evo cijelog asortimana : http://www.starbaits.com/en/cat/demon-hot-demon.15.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Do 2010 gotovo da nepostoji voda gde mi Demon nije dao ribu,posle ni bip.Hteo sam odavno da Vas pitam zaštoMožda je 2011 Šaran rešio da ga više neuzima sa moje udice...neznam,ali mi je neverovatno i to se sigurno samo meni dešava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Demon jako dobra boila,ali ima jednu manu dip mnogo bije i ako se prospe negde ili ostane po rukama mnogo je veliki problem da se skine...Inace sve pohvale za kupovnu boilu,odlicno radi novu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCSL Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Meni su pomenutu boilu ljudi preporučili za divlju vodu (konkretno kanal) i odlično mi se pokazala!Na mestu hranim samo kuvanim kukuruzom a na jedan od štapova često montiram i Hot Demona sa još samo par boila na pva! Na kanalu mi je donosila više ulova amura nego šarana! Ribe su uglavnom bile krupnije, a isto iskustvo mi se kasnije dogadjalo i na komercijalnim vodama, samo su umesto amura, boilu uzimali šarani ne manji od 8 kg.Po mom skromnom mišljenju, to je neka verzija ROBIN RED-a i mislim da je radjena na bazi ''mesnog'' mixa.Vredi probati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCSL Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 A što se tiče DIP-a . . . potpuno se slažem da njegov miris ''ubija''!Ja bočicu držim u malo jednoj malo većoj bočici čiji poklopac ''hermetički'' zatvara, pa mi se opet torba oseti na Demona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ubuduce nije lose prelistati forum jer e za neke nove clanove samo kopiraju teme.Ima dosta toga u starim temama samo treba malo sesti i prelistati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ja koristim Dip i gotove boile i ima rezultat ali bez prehranjivanje samo jedna na udica i dve na pva lenta daleko od hraniliste.Kada sam kupio jedan kilogram od te boile i pola zdrobio u spod i po 5-6 boile na stap,dobio sam kontra efekt nije bilo ni bip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ne koristim je samo zato ŠTO JE SVI KORISTE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimmy1 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Novembra prošle godine, dipovao sam u Demona boile na Skadarskom jezeru, ali nije bilo ni bipa. Probaću i tokom ove sezone u različitim periodima (početak sezone, sredina leta, jesen) pa ću videti šta će da kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Novembra prošle godine, dipovao sam u Demona boile na Skadarskom jezeru, ali nije bilo ni bipa. Probaću i tokom ove sezone u različitim periodima (početak sezone, sredina leta, jesen) pa ću videti šta će da kaže.Obicno demon najbolje rezultae daje u hladijem delu godine,mada pravilo je da nema pravila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 QuoteNe koristim je samo zato ŠTO JE SVI KORISTE svi mi koristimo stapove da bi izvadili ribu , a tiiiii? ja uvek imam jedan na demona ako nema manic u jezeru . ako ima momentalno ga nanjusi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 <br />Obicno demon najbolje rezultae daje u hladijem delu godine,mada pravilo je da nema pravila! meni radi u toku cele godine,preporučujem da probas prvo bez dipa sa 2,3 polutke u pva, ako nece onda dip, desavalo mi se nebrojeno puta da sa dipom nece da pipne,a bez njega razbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma20 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Interesuje me sa kojom vocnom boilom je najbolje da se sece demon u ovo vreme ako uopste valja da se sece, a od nekih kolega sam cuo da ga kombinuju i sa cukom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 richworth strawberry jam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Interesuje me sa kojom vocnom boilom je najbolje da se sece demon u ovo vreme ako uopste valja da se sece, a od nekih kolega sam cuo da ga kombinuju i sa cukom.Ananas pop ups mainline 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 solar banana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tica Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 jedna od retkih kupovnih boila koja je na svim vodama gotovo uvek davala poneku ribu,nesto kao DZOKER,nije mi bio glavni mamac,ali ga obavezno treba imati kod sebe,kombinovao sam ga sa oktopusom,jagodom,ananasom i imao sam udarce i danju i nocu,treba ga ispostovati,dobar je to mamac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 skoro sam je probao......prvi zabac i nisam mnogo cekao na udarac.........dobar mamac,vredi ga imati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja So Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Pecao po prvi put na Hot Demon, u dalekoj Belorusiji (tu trenutno radim) na divljoj vodi. Prosao test, vole ga i severni sarani ???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts