Smiley:) Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Svaka čast Smiley, ovo prvi put vidim. Eto zbog toga ja koristim isključivo štapove koji su proizvedeni u toj fabrici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 A iza fabrike se pretovara kamion sa robom iz kine salim se ofc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Pa da je repromaterijal i iz Kine, mislim da je kao i kod drugih tehnički osetljivih proizvoda skoro najbitniji kvalitet tehnologije izrade i kontrole kvaliteta. Dosta dobro znam kakva je kontrola kvaliteta u UK - generalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Da samo sto ti stapovi prodaju se iskljucivo u engleskoj i nemaju veze sa corporaciom daiwa corrmoran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Jane za ovakve izjave ti trebaju 100% dokazi a ne samo rekla kazala ili tije mozda menadzer od Daiwe dao potvrdu za ovu izjavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Slažem se sa Janetom. Ko je imao prilike da ima u rukama štapove daiva iz engleske i ove što se prodaju kod nas, video bi da to nema blage veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Štapovi daiwa iz UK fabrike imaju vrlo jasne oznake na više mesta. Pri kupovini štapa nemože da se pogreši.Međutim da bi se znalo šta treba gledati na štapu prvo mora da se vide ta obeležja i natpisi. Da nebih nekog uvredio, ja neznam gde kod nas i u regionu može da se kupi štap iz te fabrike. Ja samo znam kako i gde sam kupio svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Jane za ovakve izjave ti trebaju 100% dokazi a ne samo rekla kazala ili tije mozda menadzer od Daiwe dao potvrdu za ovu izjavu? Vidish otto pecao sam na engleske daiwe i bio i njihov clan.Osim shto su u zadnje vreme proshirili prodaju df specijala i longbow u evropi ostale njihove shtapove nemozesh kupiti nigde.Ja sam svoje narucivao dirktno iz engleske.Kao i francuska daiwa koja ima svoje shtapove i koje osim kod njih i u spanjolskoj nemozesh i nigde kupiti a pecao sa njima i mogu reci da su odlicni i daleko bolji nego ove nemacke kineske shtapove. Shogun,samuraj su samo deo palete shtapova. P.S.NAdji mi theory shtap,basia DF,tournament linear u prodaji u evropi A evo i mojih.Bash lepa slika 2 infinity magnuma i jedan akn isto iz engleske kupljen.razlika.. http://img526.imageshack.us/img526/6874/31472115971169078903487.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Tvoji infinity Magnum stapovi su mi poznati posto sam ih Video kod tebe na vratnici u akciji a imao i prilike da bacam sa njima.Dobri stapovi za uzivanje i lepo obradjeni ali mene licno nisu odusevili u zbacajima jer znas i sam da sam ja sa prokuvanim spagetama od 50 eura bacao istu daljinu,sto za mene ipak neznaci dasu drugoklasni stapovi i da kvalitet nije isti kao za evropsko trziste.Ako bise to ispostavilo da stvarno ima razlike u kvalitetu kot takve jake firme,sta onda da mislimo o drugim mozda ne toliko poznatim firmama sta vam oni prodaju http://www7.pic-upload.de/10.03.13/nhhtubx12jas.jpg kuvana spagetahttp://www10.pic-upload.de/10.03.13/j73xjvdrye7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Otto to su zasebne fabrike i uopste nisu ni po kvalitetu isti al to i daiwa sama kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Whisker serija se proizvodi u Škotskoj (odavno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Vec 6 godina se neproizvodi onaj engleski wisker rade,on je bio mekan stap a po kvalitetu odma iza longbowa starog.tada mision prvi samo sto je izasho. Amorfusi si tipicni za englesko trziste kao i powermash i dictatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Mislio sam baš na WHISKER. Daiwa pa serija Whisker, pa model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Mislio sam baš na WHISKER. Daiwa pa serija Whisker, pa model. Bas tako i ja pisem daiwa whisker 3lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Majkemi, ja bi voleo da sam buržuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts