jocatref Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Alo bre Batke što nas nema na spisku za Debeljaču???????????CT "noću spavam" piši odma!!!!!!!!evo da ti dokazem da si se upravo ti prijavio za debeljacu !! i vise takve ljude stvarno necu komentarisati!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 evo da ti dokazem da si se upravo ti prijavio za debeljacu !! i vise takve ljude stvarno necu komentarisati!!!Čemu Joco sve to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Čemu Joco sve to ?ne brini, ovo je upravo zavrseno, bar sto se mene tice!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 ne brini, ovo je upravo zavrseno, bar sto se mene tice!!OK hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Gospodine Jovane, drago mi je što nećete više da me komentarišete, to je mnogo pametnije. Ako pogledate datum prijave to je 29. januar....TADA I U TOM MOMENTU NISAM IMAO DATUM Kongresa Hematologa i Transfuziologa u Sarajevu. Početkom aprila sam Dragana obavestio da ja ne mogu da pecam ali ekipa ostaje. ZAšto ekipa nije pecala razlog je----svi rade. E sad kakav sam ja to čovek, da li sam Vas uvredio, ili nism ispoštovao nekada. Gospodine Jovane, žao mi je ali niste dostojni moga pisanja nikada više. Za sve nejasnoće moj telefon ( poznat vam i ranije) 0658799879.A sad ćao, odoh na avion pa na ćevape na Baš čaršiju!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 sta ti je bre Joco,tebi krivo sto i ti ne ides na kongres hematoma i onih drugih bemliga kako se uzovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 a na cevape idi "Kod Zelje" na bash carsiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 gospodine tomicu jedini ste me vi procitali. svaka vam cast i zato vam zelim da u ovom drugom kolu vase lige pobedite onako ubedljivo kao sto majic trese sve nas pacere.poseban pozdrav za frenda LEGENDU SARANSKOG PECANJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 OOOOOOOOOOOOo kako lepo od Vas gosn.Joco za svaku pohvalu,a moj frend i ja ce mo biti kao Majic ali kada porastemo :clapping: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 gospodine tomicu jedini ste me vi procitali. svaka vam cast i zato vam zelim da u ovom drugom kolu vase lige pobedite onako ubedljivo kao sto majic trese sve nas pacere.poseban pozdrav za frenda LEGENDU SARANSKOG PECANJA! Puste zelje pusti snovi :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Puste zelje pusti snovi :lolu:samo se ti smej tebe cetkamo opusteno :friends: :friends: ovaj pored to mi je frend :rolleyes:on je glavni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 A da dere Majić,dere i to dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 OBAVEŠTENJE:Ekipe koje su pecale Carp Lider kupove ove godine su bodovane po sistemu koliko ekipa toliko bodova za prvo mesto da bi dobili prvih 9-10 i stiču pravo pecanja (Finala Kupova 2011.)Detaljnije kasnije za koji dan.Pozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts