Dr Raša Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 I u pravu je BD-ELIT prva tri mesta nagrade pa ko zna neka nosi , uvek bilo i biće !!!Mislim da je Draganova ideja bila da se nagradam pokrije što veći broj ekipa jer se takmiči njih 19. I ja tu ideju podržavam..........Jer ona daje takmičenju na draži,jer neće se ljudi lako predavati i ako su 7 ili 8. zato BATKE BRAVO ZA IDEJU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ima nešto i u nekretninama i tozla brateVa istinu tozla i tvorza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ja sam lepo napisao KO ZNA NEKA NOSI Shalim se be shta vichesh odma.:ass: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Ponovo bih zamolio ekipe i pojedince za mišljenje oko predloga za takmičenje na Ubu i komentar za nagrade.Što više to bolje.Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Da li se zna hoce li poribljavati jezero ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Da li se zna hoce li poribljavati jezero ?za sada je jezero poribljeno sa 1400 kg i u planu oko 4-5 tona pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 za sada je jezero poribljeno sa 1400 kg i u planu oko 4-5 tona pozdrav Ali crvenperkama : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 bd elitte se prijavljuje po drugim sajtovima da ne zaplasi ostale takmicare da ne odustaju kao prosle godine!!dragane ja mislim da njegovu prijavu ostavis za zadnji dan jer ces imati problema sa odustajanjem ako vide ranije!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 za sada je jezero poribljeno sa 1400 kg i u planu oko 4-5 tona pozdravPa jesu li oni to ispraznili jezero preko zime kad planiraju poribljavanje sa 6,5t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Pa jesu li oni to ispraznili jezero preko zime kad planiraju poribljavanje sa 6,5t?Bez obzira dal ga praznili ili ne bilo je malo ribe, tako da ta količina je minimum za komercijalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Ispražnjeno je malo jezero i sređeno dno,nije dirano veliko a u malo je ubačeno 2,5 tone krupne babuške Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ispražnjeno je malo jezero i sređeno dno,nije dirano veliko a u malo je ubačeno 2,5 tone krupne babuškehoce li mozda biti i kupova na malom jezeru, ja bi se prijavio ako bude nesto!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 pa koliko je to malo jezero ako je ono drugo veliko? to malo mora da je ko malo veca kada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 pa koliko je to malo jezero ako je ono drugo veliko? to malo mora da je ko malo veca kada,,Veliko jezero ,, je oko 3,5 hetara a malo je oko 0,7 ako se ne varam ti si video oba a pecao na ,,velikom,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 hoce li mozda biti i kupova na malom jezeru, ja bi se prijavio ako bude nesto!!Moguća takmičenja po 4 sata na plovak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Moguća takmičenja po 4 sata na plovake cik da vidim bd elitte da li sme tu da mi izadje na crtu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 e cik da vidim bd elitte da li sme tu da mi izadje na crtu!!!Nemoj da ga izazivaš odvaliće te ko dete zvečku,peca će sa jednom rukom i to levom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 e ne bih ja bio tako siguran,ipak je Joca najpoznatiji babuskar u selu... )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 e ne bih ja bio tako siguran,ipak je Joca najpoznatiji babuskar u selu... ))AAAAAAAAAAAAAHAHHAHAH E prvi post ali odličan, pa gde odmah udari po Joci, on bre čovek u godinama, ne može tolike vetrove da podnese.. :lolu: :lolu: :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 AAAAAAAAAAAAAHAHHAHAH E prvi post ali odličan, pa gde odmah udari po Joci, on bre čovek u godinama, ne može tolike vetrove da podnese.. :lolu: :lolu: :lolu: Dobri smo, pa sto da ne.. Bas zbog tih godina saranski ribolov ce mu biti tezak,tako da mu ne gine plovkarenje.. Ali bicemo fer i korektni pa ga mozda i povedemo da nam pomaze... :bbq: xaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 e ne bih ja bio tako siguran,ipak je Joca najpoznatiji babuskar u selu... ))E ako vi kao komšija tako mislite to je onda ok,jer se bolje poznajete zar ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 E ako vi kao komšija tako mislite to je onda ok,jer se bolje poznajete zar ne Pa dobro Dragane ne moras da mi persiras.. Ma ja se salim malo,otkud znam da li je babuskar ili nije.. Rece on jednom prilikom da ume.. gledao ga nisam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Pa dobro Dragane ne moras da mi persiras.. Ma ja se salim malo,otkud znam da li je babuskar ili nije.. Rece on jednom prilikom da ume.. gledao ga nisam..Dali si sada počeo da se izvačiš za ono što si napisao ako jesi onda ću ja napisati pravi je babuškar a složiće se i batke zar ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Dali si sada počeo da se izvačiš za ono što si napisao ako jesi onda ću ja napisati pravi je babuškar a složiće se i batke zar ne ? O svasta,sto bih se izvlacio,nego vidis da se doticni gospodin ne javlja,propala sala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 ALi da je boranija,boranija je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts