md_bait Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Nemas da brines, NA MOM SI TERENU !!!!!!!!!!!!!pazi klizav teren Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 to je bivsi sanpion saranskog ribolovai opet ce, vrlo brzo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Uskoro najava za 27.Crp lider cup "Fazanerija"-Ub počinju prijave ekipa a domaćini samo sa 3 ekipe limitirano.Sta bre tri ekipe?! Pa ima bre da se organizujemo, ima da bude 20 ekipa sa Uba! Jedna peca sa terase, a ostalih 19 sa pozicija .... Ima da se svadjamo k'o da se ne poznajemo, za najvecu ribu nece niko ucestvovati sigurno, a umesto rucka sleduje makljaza oko para Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Uskoro najava za 27.Crp lider cup "Fazanerija"-Ub počinju prijave ekipa a domaćini samo sa 3 ekipe limitirano.nemoj na kraju da ekipe sa Uba popunjavaju broj. pozdrav za brata Dragana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 nemoj na kraju da ekipe sa Uba popunjavaju broj. pozdrav za brata Dragana Pozdrav za velikog Šamiona za ekipe nebrini u redu su čekaju,bolje se dogovorite ko će od vas da peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Pozdrav za velikog Šamiona za ekipe nebrini u redu su čekaju,bolje se dogovorite ko će od vas da pecaja hocu ako moze pop-up glista Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 i opet ce, vrlo brzo!!!!u to nesumnjam dva tri pecanja samnom i gazimo sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Pozdrav za velikog Šamiona za ekipe nebrini u redu su čekaju,bolje se dogovorite ko će od vas da pecadjuka ub sva takmicenja dokle mogu da pecam upisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 u to nesumnjam dva tri pecanja samnom i gazimo svepa jebi ga ti si ekipu napravio. al nema veze imam i ja solidnu ekipu. a i kupovni boili nisu tako losi. hahjahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Pozdrav za velikog Šamiona za ekipe nebrini u redu su čekaju,bolje se dogovorite ko će od vas da pecalideru sta bi za pop-up glistu :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 pa jebi ga ti si ekipu napravio. al nema veze imam i ja solidnu ekipu. a i kupovni boili nisu tako losi. hahjahahakupovni iz gunjevca su najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Za ostale clanove foruma (koji nisu sa Uba): dakle, na snazi je razracunavanje nekolicine Ubljana, zaludjenika u saranski ribolov. Trenutno, u pocetnoj fazi je prozivanje za kvalitet izrade boila. Gunjevac je deo Uba, sa sarandzijama koji prave boile i prodaju sirotinji raji (i meni). Sada se udobno zavalite ispred svojih monitora i uzivajte u rasplamsavanju ovog lokalnog nadmudrivanja. Bog poziveo Telekom i ADSL .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ima li nekog iz Slovca ili samo Ubljani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ima li nekog iz Slovca ili samo Ubljani?ima pored mene maistor iz lazarevca pocinje da se takmici i gazice sve fica Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 maros mix majka svih boili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Za ostale clanove foruma (koji nisu sa Uba): dakle, na snazi je razracunavanje nekolicine Ubljana, zaludjenika u saranski ribolov. Trenutno, u pocetnoj fazi je prozivanje za kvalitet izrade boila. Gunjevac je deo Uba, sa sarandzijama koji prave boile i prodaju sirotinji raji (i meni). Sada se udobno zavalite ispred svojih monitora i uzivajte u rasplamsavanju ovog lokalnog nadmudrivanja. Bog poziveo Telekom i ADSL .... nece biti nadmudrivanja. ija i Veran znamo da je maros najbolji :drinks: :drinks: :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan64 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 maros mix majka svih boili. anis i med trpaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan64 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 nece biti nadmudrivanja. ija i Veran znamo da je maros najbolji :drinks: :drinks: :drinks:ali veran je sad moj fizikalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deki Ub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 nece biti nadmudrivanja. ija i Veran znamo da je maros najbolji :drinks: :drinks: :drinks: MAROS ?????????Davno je to bilo !!!!!! Ali, jos uvek se RADO SECAMO TOGA. Bar ja !!!!!!!!Pozdrav . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan64 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Za ostale clanove foruma (koji nisu sa Uba): dakle, na snazi je razracunavanje nekolicine Ubljana, zaludjenika u saranski ribolov. Trenutno, u pocetnoj fazi je prozivanje za kvalitet izrade boila. Gunjevac je deo Uba, sa sarandzijama koji prave boile i prodaju sirotinji raji (i meni). Sada se udobno zavalite ispred svojih monitora i uzivajte u rasplamsavanju ovog lokalnog nadmudrivanja. Bog poziveo Telekom i ADSL .... za tebe boili gratis zbog reklame aca sanpion gunjevac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deki Ub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 pazi klizav teren SPREMNI SMO NA SVE!!!!!!Kopacke i kostobrani se podrazumevaju . :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 djuka ub sva takmicenja dokle mogu da pecam upisi o des ti prozivacu i neznalico pa sto opet pobeze sa takmicenja? odusto si od mike-april?pa ne mogu da verujem da si se tooliko uplasio.Bolje da si casno pecao i izgubio nego ovako pobegao i predao bez borbe. nije u redu...a ti kako oces,los ti je imidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Baltazaru prva javna opomena, inace na sebe navlaci gnev "ubskog klana" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 o des ti prozivacu i neznalico pa sto opet pobeze sa takmicenja? odusto si od mike-april?pa ne mogu da verujem da si se tooliko uplasio.Bolje da si casno pecao i izgubio nego ovako pobegao i predao bez borbe. nije u redu...a ti kako oces,los ti je imidzpa kako bih ti pobedio da ja pecam ovako imas sansu bice dana za megdana nemam para Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 MAROS ?????????Davno je to bilo !!!!!! Ali, jos uvek se RADO SECAMO TOGA. Bar ja !!!!!!!!Pozdrav .deki jesmo se dogovorili da nepricamo da u bogdanovici pecamo na maros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts