djukaub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Baltazaru prva javna opomena, inace na sebe navlaci gnev "ubskog klana" :)gorane jesimi rekao da nepecam gde ima malo ekipa ispod 19 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deki Ub Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 deki jesmo se dogovorili da nepricamo da u bogdanovici pecamo na maros Jesmo Veki, to se podrazumeva :drinks: !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 pa kako bih ti pobedio da ja pecam ovako imas sansu bice dana za megdana nemam para e nesreco,nemas ni na ubu ni jedan jedini plasman iznad mene,a i tamo sam ti nudi opklade,na tvom bunjistu,ni to nisi smeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 e nesreco,nemas ni na ubu ni jedan jedini plasman iznad mene,a i tamo sam ti nudi opklade,na tvom bunjistu,ni to nisi smeonemoj vodu da vredjas molices ti da te pecas na ub a kazes tako moze i da ti zabranimo ja i ti se zezamo nemoj vodu da pljujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 nemoj vodu da vredjas molices ti da te pecas na ub a kazes tako moze i da ti zabranimo ja i ti se zezamo nemoj vodu da pljujes a de ti to vidis da ja pljujem vodu a i bilo koga? Pa ja na toj fazaneriji imam vise izlazaka nego Vi odande svi zajednoo,raspitaj se malo kod cuvara i uprave. i sad da molim za nes,jel? eee ti si bre stvarno ...ccc.. nemam reci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 a de ti to vidis da ja pljujem vodu a i bilo koga? Pa ja na toj fazaneriji imam vise izlazaka nego Vi odande svi zajednoo,raspitaj se malo kod cuvara i uprave. i sad da molim za nes,jel? eee ti si bre stvarno ...ccc.. nemam reci..spustite loptu obadvojica, to je kriza. Niste odavno zabacivali!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 e da,mozda nije razumeo,bunjiste znaci domaci teren...na to sam mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 spustite loptu obadvojica, to je kriza. Niste odavno zabacivali!!!!Potpuno se slažem sa kolegom ako treba otvoriću novu temu "ZA UBLJANE I PROTIV NJIH " ipak Vam nedostaje obojci izlazak na vodu kao i nama Pozdrav :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 spustite loptu obadvojica, to je kriza. Niste odavno zabacivali!!!!ajd dodji da vidis stapove i da kazes misljenje o harisonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Spao led :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 zovi na pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ljudi ako ima bilo koja komercijala gde može da se peca recite,više ne mogu da izdržim. Molim sve za pomoć. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ljudi ako ima bilo koja komercijala gde može da se peca recite,više ne mogu da izdržim. Molim sve za pomoć. Hvala. Vlado, sta vredi da te zovem, kad kazu da na Ubu nema ribe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 VLADO ,PAKUJ PRIBOR I OD NEDELJE MOZES NA MIKU DA DODJES,JEDNA STRANA JEZERA JE OTOPLJENA, ZA DAN ,DVA MISLIM DA CE I DRUGA, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Mi smo bolji, kod nas celo jezero otopilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Mi smo bolji, kod nas celo jezero otopilo (koristili su fenove da otope led)krenula borba za dozvole za slobodan ribolov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ma to Veran otapao, morao. On i Baltazar nesto petljaju, treba da pokazuju jedan drugome "gde se tele veze" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ma to Veran otapao, morao. On i Baltazar nesto petljaju, treba da pokazuju jedan drugome "gde se tele veze" :)mora sto pre da isproba musmulu!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ma to Veran otapao, morao. On i Baltazar nesto petljaju, treba da pokazuju jedan drugome "gde se tele veze" :)druze jesmo rekli da pecamo kod nas od sutra riba radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Pecanja nema dok rukovodstvo ne odobri ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Pecanja nema dok rukovodstvo ne odobri ... sta ti je vlast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Vlado, sta vredi da te zovem, kad kazu da na Ubu nema ribe ... Meni se kod vas extra svidelo a to da li ima ribe to bi vi trebali da znate,ja pojma nemam ali ću doći obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Meni se kod vas extra svidelo a to da li ima ribe to bi vi trebali da znate,ja pojma nemam ali ću doći obavezno. E, Vlado, zbog ove izjave imas jedno pecanje gratis, od mene! Za realizaciju nagrade se cujemo naknadno, kad ti odlucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 E, Vlado, zbog ove izjave imas jedno pecanje gratis, od mene! Za realizaciju nagrade se cujemo naknadno, kad ti odlucis.Hvala i pozdrav od ct. Borče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Meni se kod vas extra svidelo a to da li ima ribe to bi vi trebali da znate,ja pojma nemam ali ću doći obavezno.vladoi od mene imas jos jednu dozvolu gratis zato sto volis pecanje a ne kolicinu `pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts