Carplider Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 E, Vlado, zbog ove izjave imas jedno pecanje gratis, od mene! Za realizaciju nagrade se cujemo naknadno, kad ti odlucis.Gomatami moraćeš celoj ekipi odobriti pecanje jer su jako vezani i deluju kao pravi tim pozdrav za buduće šampioneps.nemoj da škrtariš Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Gomatami moraćeš celoj ekipi odobriti pecanje jer su jako vezani i deluju kao pravi tim pozdrav za buduće šampioneps.nemoj da škrtarišhvala na pozdravu prijatelju :friends: : :gym: :turkey: :bbq: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 E, Vlado, zbog ove izjave imas jedno pecanje gratis, od mene! Za realizaciju nagrade se cujemo naknadno, kad ti odlucis. e a mi machichi? a kolko sam ja tamo peco i kolko puta reko da je extra,a? a meni neka vip godisnja? nemo da se zameramo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Godisnje nema (ni ove godine), ali se generalno razmisljam da radim nesto sto rade i lovci: napravi se, lupam, 5 ili vise akcija sredjivanja jezera i svaki ucesnik dobije po 2 dnevne dozvole fraj za svako ucesce. Takodje, ove godine aktiviramo i kampanje za ucesnike takmicenja (dan-noc-dan, noc-dan-noc-dan) pa ce i takvi vauceri biti u igri ... Od zanimljivosti jos i to da privodim kraju statut buduceg udruzenja sportskih ribolovaca, tako da ove sezone malo ozbiljnije pristupamo celoj prici. Clanarina ce biti manje - vise simbolicna, i ukljucuje mesecna okupljanja tokom sezone kao i odredjen broj termina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Sve je to lepo , a kad ce riba !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Koja riba? Nemam pojma o cemu pricas ... Kada stigne, znace se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Sve je to lepo , a kad ce riba !!!RIBE IMA AL TREBA UPECATI JA NEZNAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 RIBE IMA AL TREBA UPECATI JA NEZNANsecerac i hranilica!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Godisnje nema (ni ove godine), ali se generalno razmisljam da radim nesto sto rade i lovci: napravi se, lupam, 5 ili vise akcija sredjivanja jezera i svaki ucesnik dobije po 2 dnevne dozvole fraj za svako ucesce. Takodje, ove godine aktiviramo i kampanje za ucesnike takmicenja (dan-noc-dan, noc-dan-noc-dan) pa ce i takvi vauceri biti u igri ... Od zanimljivosti jos i to da privodim kraju statut buduceg udruzenja sportskih ribolovaca, tako da ove sezone malo ozbiljnije pristupamo celoj prici. Clanarina ce biti manje - vise simbolicna, i ukljucuje mesecna okupljanja tokom sezone kao i odredjen broj termina. ma ne odgovori ti meni na moje pitanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 I na treci - cetvrti stiropor kod restorana, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 ma ne odgovori ti meni na moje pitanje? Pa rekoh, doduse izmedju redova: nema godisnjih, povlascenih ili cega slicnog. Samo akcije, a u tvom slucaju i kompenzacije sa Save. Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 I na treci - cetvrti stiropor kod restorana, a? pa nisi mali. jesi video Marka iz Valjeva. kako covek lako zaludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 E, a letos, upeklo bilo samo tako, on covek sav u znoju, i ja pridjem, cujem signalizator a on nikako da ustane. Kaze covek, "zajebi ovo, ne mogu vise", ja pao od smeha ... A nije imao vise od 20 kom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 E, a letos, upeklo bilo samo tako, on covek sav u znoju, i ja pridjem, cujem signalizator a on nikako da ustane. Kaze covek, "zajebi ovo, ne mogu vise", ja pao od smeha ... A nije imao vise od 20 kom.mnogo smo ljudi tako uvukli u sve ovo; sto na adi sto na ostalim komercijalama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Pa rekoh, doduse izmedju redova: nema godisnjih, povlascenih ili cega slicnog. Samo akcije, a u tvom slucaju i kompenzacije sa Save. zezaj ti nekog drugog more,Vlada7 jednom izjavom zasluzio extra bonus,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Sve je to lepo , a kad ce riba !!! e de si caki ,to ce ti valjda reci neko iz uprave.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 zezaj ti nekog drugog more,Vlada7 jednom izjavom zasluzio extra bonus,.. Jbg, decko iskreno, iz srca rekao, ja bio tu da nagradim i to je to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Sve je to lepo , a kad ce riba !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Imam malih poteskoca oko zakupa termina u drugom dnevniku RTS. Cim uspem da se dogovorim sa Tijanicem oko cifre za emitovanje poribljavanja, odmah idemo po ribu ... :) Do aprila ima jos iii haaaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Polako ljudi poribiće se sigurno samo malo strpljenja RIBE ĆE SIGURNO BITI bićete blagovremeno obavešteni i svi ste pozvani da prisustvujete poribljavanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Čuo sam da na ubu ima neko jezerce sa babuškama pa me zanima kakvi su uslovi što se tiče tog jezera,počeo sam da pecam na bolonjez i mogu vam reći da me je oduševilo. Da se razumemo ne zanima me da li mogu da nosim ribu zato što me riba ne zanima u tom pravcu već koliko je jezero,koliko ribe ima,koliko štapova i koliko je dozvola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Lideru, jel' ti znas nesto sto ja ne znam? Mislim da nema potrebe da se pravdas (a ni ja) bilo kome. Izjave tipa "sad ce, samo sto nije" samo dizu tenziju. Kad budu videli video i neko od njih uzivo, onda neka pricaju. Ovi sto budu dolazili, da ponesu cizme i rukavice, inace rikverc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 zezaj ti nekog drugog more,Vlada7 jednom izjavom zasluzio extra bonus,..nema djabe ni kod babe Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Polako ljudi poribiće se sigurno samo malo strpljenja RIBE ĆE SIGURNO BITI bićete blagovremeno obavešteni i svi ste pozvani da prisustvujete poribljavanjukad ce objava ekipa za ub i tacan datum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajke Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Polako ljudi poribiće se sigurno samo malo strpljenja RIBE ĆE SIGURNO BITI bićete blagovremeno obavešteni i svi ste pozvani da prisustvujete poribljavanjukada je prijava za fazaneriju????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts