sale.gr123 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Molim vas za komentare i iskustva koje pistalice uzeti od ova tri modela ili ako imate neki bolji predlog samo da nije carpsaunder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srxa Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Pa Delkim TXI naravno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Uzeo bih ja Delkim ali mi se nesvidja ovaj indikator u kombinaciji sa svingerom,po mom misljenju idealan komplet za delkima su hengeri,a ja ipak pecam na swingere tako da cini mi se da fox bolje lezi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Od ta tri koja si naveo najbolje ti je sx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 SX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Ok, kakvi su MX i ES moze li malo komentara za ova dva modela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 sx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 RX stara serija(plasticni kofer),LXR,DXR.Par praznih mesta pa ostale Fox pistalice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja brka Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 od pistalica kojesi nabrojao po meni su najbolje sx digital koristim ih bez ikakvih problema sedam godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Ja koristim MX već 6 godina. Odlična pištalica, trpi kišu bez ikakvih problema, malo mi se doduše smučio njen zvuk, pošto moram da priznam da i nije najlepši.. Ja sam ih tad plaćao 60e po komadu, a sad polovne dobre mislim da mozes da nadjes za 70ak e. za te pare, teško da ćeš naći bolje. Potrošnja baterija je sasvim ok. Sa nakačenim iluminatorima, traje 1, 1ipo sezonu,u najboljem slučaju 2, bar meni. Otprilike. A na vodi sam bar 1000 sati godišnje. Duracel baterije su u pitanju, a iluminatori danju naravno otkačeni. Nadam se da sam ti pomogao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Druze interesuje me oko MX koja baterija ide jer ona od 9 volti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Mx novi model za k....c nisu gumice se raspdnu za sezonu ili dve a baterije jede bar su meni jeli a stari modeli su bolji i to mnogo bolji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Mx novi model za k....c nisu gumice se raspdnu za sezonu ili dve a baterije jede bar su meni jeli a stari modeli su bolji i to mnogo bolji . A idu dve od 1,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Pa sta mislis da uzmem stari model mx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 ima mx to je stari model i mx+ to je noviji model?Ili treca varijanta je delkim ev plus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Dobra je i treća varijanta. Ali sam o SX-u, recimo, čuo samo reči hvale. Izmedju Ev plusa i SX-a, ja biram Fox. A ako nećeš da daješ mnogo para stari MX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Druze interesuje me oko MX koja baterija ide jer ona od 9 volti?Oznaka ti je LR1 -1,5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Sta god resis da uzmes neces da pogresis, samo nemoj te igracke koje trojse baterije od 1,5v, nema signalizatora bez 9v Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Dugo sam bio ponosan vlasnik SX. Prodao sam ih i kupio NTXr, samo zbog toga sto sam hteo da imam daljinac. Mogao sam da dokupim nesto u fazonu ATTX-a ili TXR-a, ali sam se odlucio za komplet.Budi siguran da niko ko ima ili je imao SX nije nikada rekao ni jednu jedinu primedbu za njih. Prosto, to su signalizatori za sva vremena. Uz njih sam imao iluminetede, koji su stalno bili ukljuceni, a iste baterije su trajale tokom cele godine pa i dobar deo naredne. Uzmi SX i bices miran. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Sx ako ti se daju malo vise para a uzimas dobar signalizator jedino sto je polovvan i veci na izgledu stariji ako oces mx to samo stari model i jeftiniji ti je od sx a mx+ ne jer sam ti vec reko imao sam i kazem moje iskustvo a ako hoces moze i ev koji je isto dobar signaluzator koji ce te isto sluziti a baterije neces promeniti tri godine i slusaces lepu muziku. A ima i to sto kaze leskovac ja bez 9v vise ne uzimam signalizator a tek sa neke posebne baterije male pa kad nadjem kupujem i rezerve . A sx i ev su ti na 9v . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Drugari SX se tesko nalazi,MX mogu da kupim odmah ili ev plus.Oko MX i EV se dvoumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Od ta dva ja bi ev Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 pa ne ides verovatno sutra na pecanje pa da ti hitno trebaju,kad si cekao do sad sacekaj jos malo pojavice se SX.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Slažem se sa Vladom 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Upravu ste, ali su malo misljenja podeljena oko delkima i foxa iz tog razloga sam malo u dilemi.Podjednako ljudi vole fox,a i delkim tako...Moram sam da presudim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts