Jakovcevic Tihomir Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Zanima me kako vam se pokazao KD Rig sistem , od ove sezone bi da predjem i bacim na test , uzeo sam korda kurv shank udice i napravio prezentacije sad samo cekam izlazak na vodu PS.Slika nije moja ali 1:1 sam recimo napravio http://www.proprofs.com/quiz-school/user_upload/ckeditor/rig.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bingo Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Koristim Kd rig već tri sezone.Odlično se pokazao kako sa pop-up bojlom ili plastičnim mamcem tako i sa sneško belićem.Ubodi su isključivo u donju usnu i nisam imao spadanja ribe.Samo jedno vodi računa,preporučujem ti da pre zabacivanja dlaku fiksiraš uz vrat udice pva koncem ili trakom jer hoće u letu da se prebaci.Korda kurv shank ili fox istog oblika su mi se dobro pokazali,ali ubedljivo najbolje Gardnerova Mugga.Slobodno probaj sa ovim rig-om nećeš se pokajati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCSL Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Gardnerova Mugga je NAJBOLJA za KD rig,!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 E super , ovo za pva konac dobar savet :-) za sad ostajem na pop up + botom bait :-) ja sam uzeo kordinu kurv shank posluzice ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Isproban za vikend , bilo jedno spadanje , ali nazalost sve mali bili , ako nista drugo testirao sam i svaki put se bode u donju usnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts