DukiSM Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Koje boile i gde mogu da ih kupim da ''rade'' na Morovicu (Slezen)? Ne mogu sam da ih pravim, jer nemam iskustva i opreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 kupi Duki od Bait Service shellfish plum. eno sad ti je na nekoj akciji. i ništa ti drugo ne treba za obično pecanje od maja pa na dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobancarp Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Duki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban... 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukiSM Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 Duki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban...Hvala puno Bobane!! Ne mogu nikako da posaljem PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobancarp Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Evo moj broj pa se javi 060/3097779 ili 064/2328400 Pozdrav.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitanga Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Duki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban...svaka cast na lepom gestu! E da je vise takvih nesebicnih i nesujetnih ribolovaca! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 samo neko tesko mesište Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek_m Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Duki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban... Svaka cast Bobane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baraba.sa.sela Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 ja kad sam bio tamo svi su pecali na trigu liver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milan Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 triga ili franfurtska,a sada jagoda ili banana.Tako je bilo bar prosle godine,ove jos nisam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukiSM Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Zahvaljujem se MNOGO Bobanu na vise nego velikodusnom poklonu. Sledeca slika ce biti kada budem pravio boile. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 lep gest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Lep gest , stvarno ! A meni se na zadnjem izlasku m1 + pinneaple pop up pokazala dobro , ali ne koristite mamce manje od 20mm po mom misljenju jer na 10 12 14mm nestignes staviti hanger i mali saran uzima mamac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Ml Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 QuoteDuki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban...Bobane,Bravo za podrsku i afirmaciju mladim riboovcima. Stvarno pravi primer, alal vera!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 poz za lep gest ....bobane ti si vec zasluzio pehar veoma nesebicno i pohvalno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts