Fox Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Posto se vise ne radi koji mix po vasem misljenju koristiti kao zamenu,tj alternativu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Po meni nepostoji zamjena za njega.JA sam presao na club malo sredjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 I ja mislim da nema ni jedan priblizan solarovom byt-u. Cak mislim ni da ima od drugih firmi neki slican njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Po meni nepostoji zamjena za njega.JA sam presao na club malo sredjensamo jos club da prestanu da proizvode i onda mogu da predjem na belu ili na varalicarenje....................................jbt stvarno byt je bio bas dobar i s&o isto i inchun extract fantastican i oni prestanu da proizvode ............ stvarno ako prestanu da proizvode club nikad vise na kupovni mix necu pecam pravim svoje pa ne moze niko da me zjb*a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts