Dukas Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Otvaranje sezone Kasapska Ada Mi stvaramo BRENDDukas league&academy u dogovoru sa Upravnim odborom USR Glaucus organizuje KUP i otvaranje sezone Takmicenje:SINGL BOIL KUP -12 ekipa -1 clan -30hDozvoljeno -samo boila -PVA konac,traka -pracka,kobra,markerZabranjeno: -sve osim boileRaspored: - 6/7 april 2013 -Okupljanje u subotu u 8 h na jezeru,pocetak pecanja u 9h i zavrsetak u nedelju u 15h Za prva tri mesta obezbedjeni pehari kao i pokloni svim ucesnicima.Poklon robni paketi za prva tri mesta kao i za najvecu ribu od MKM Zoran MelegObezbedjen rucak posle pecanja zatim poseta Crnom Viru i na kraju idemo u posetu Istrazivackom centru i fabrici MKM Zorana Meleg. Svim ucesnicima zelim ugodan boravak na nasem druzenju! Prijavljene ekipe su:1.CT Meleg Zoran MKM2.CT Telebet3.CT P14.CT Bammbi5.CT Carp Hunters6.CT Protic7.CT Grgec8.CT Dejan9.CT Bane10.CT Raj11.CT Raj112.Specijalna pozivnica ili CT Dukas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 Svi ribolovci su pozvani koji zele da vide ovo druzenje mogu nas posetiti i bice nam dragi gosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Dolazimo obavezno da pratimo Baneta ct i dejana ct kako razbijaju:-))).Napred momci:-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 ja sam rezerviso zadnje mesto!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 E I ZA TO MORA DA SE BORI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Stavis c8 i da vidis vraga:-)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Quoteja sam rezerviso zadnje mesto!!!! Nikad nisam sumnjao u tvoje reci unuk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 Sponzor Spajder Ultra Carp je poklonio jedan pneumatsku pistolj,a organizator ce odluciti kome ce da pripadne! Zahvaljujem se na poklonu i dobroj nameri da se prepozna nasa ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 Ko zeli da se prijavi kao rezerva pozovite 064 156 8448, a kotizacija je 3300 din. Pozovite ili budite nasi gosti na jezeru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Dolazim u obilazak i da pozdravim prijatelje stare i da jednom popustim drilove zato sto je jako stega!Prepoznace se taj sam! :rofl: Ako bude moglo da se udje u box,a ukoliko ne bude dovikivacemo se iza trake! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 dzigi lep gest kako li te duka nagovori za pistolj, kako te nagovori za pivaruuu......sto se mene tice ti si ovim gestom vec dobio .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Odlican gest kolege , sve cestitke.Ako moze da pomognem Dukiju da se covek ne bi mnogo mucio oko dodele pneumatskog pistolja : - Sam naziv "pneumatski" oznacava da bi bistolj radio teba kompresor- Ako dobitnik nema kompresor treba da ga kupi , ako nema para onda djaba mu pistolj- Aki dobitnik ima stolarsku radnju mora da ima kompresor da bi farbao svoje proizvode, ili ima pneumatski pistolj za zakucavanje eksera- E sad Duki AKO se jos nisi setio ko ispunjava sve uslove evo Ja cu da ti pomognem Pa moj UNUK bre covece, ko rodjen je da ima takav pistolj ( jos mu to fali - nadam se ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 inace kako sam se ja upozno sa Boijem . nikad ga nisam video i covek prilazi mojim stapovima i zateze dril na sva tri stapa uz reci JEBA GA TI NISI OVO ZATEGA DOKRAJA.... NEKA JACU !okrete se i ode ......rija pisi ime moje na njemu da duki ne bude tesko da odluci kome da da 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Najavili smo i ranije da ce spiderultracarp sponzorisati odredjene manifestacije i donacije koliko je to u mogucnosti.Tako smo i ovog puta stupili u kontakt sa gospodinom Dukasom koji je poklon primio sa zadovoljstvom.Zelimo srecnom dobitniku jos mnogo godina koriscenja pistolja u zdravlju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 http://img197.imageshack.us/img197/4780/baneneplaci.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Pravila pecanja -Peca se na 3 stapa -Jedan singl ribolovac -Peca se iskljucivo samo na boilu -Ribolovac sve sam radi,od vadjenja ribe,do pripreme pribora i pecanja -Hranjenje dozvoljeno kobrom,prackom,PVA konac i traka -Dozvoljen marker Riba ispod 1,5 kg se ne boduje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Pravila odlicna. Cestitam Dukasu na ovom druzenju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 koliko klope sremac sme da unese u boks ?dali sme da se hrani nocu?kad zaspi dali komsija ima pravo da mu skine rucke sa masinica?dali u slucaju da komsija zaspi smes da pustis njegovu ribu ?koliko jako signalizatori mogu da budu pojacani a da neprobude komsiju ?koliko zabica najvise boila sme da napravi kad se baci kobrom ?u slucaju da te komsija pozove na pivo koliko dugo smes da se zadrzis kod njega u boksu ?dali je kaznjivo da nocu komsiji smanjis signalizatore dok spava ?......itd. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 http://img197.imageshack.us/img197/4780/baneneplaci.jpgsvaka cast za trud lepo sam se nasmejao pozz.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 samo bez kacenja sunke na rod pod , srba je sad u pubertetu da mi ne odnese stapove! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filozof Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nije se puno promenio ostao je ista placi.... http://img197.imageshack.us/img197/4780/baneneplaci.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Vidimo se na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Prijavljene ekipe su: 1.CT Meleg Zoran MKM 2.CT Telebet 3.CT P1 4.CT Bammbi 5.CT Carp Hunters 6.CT Protic 7.CT Grgec 8.CT Dejan 9.CT Bane 10.CT Lazar Kupreski MKM 11.CT V.c.b. Victori carp baits 12. Zao nam je ali RAJ i RAJ 1 su opravdano morali da izostanu sa ovog otvaranja. Imamo jos jedno mesto upraznjeno pa ko se predomislja moze se javiti. Dukas 064 156 8448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 http://img803.imageshack.us/img803/268/37917610286931989783014.jpg pehari spremni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Quote http://img803.imageshack.us/img803/268/37917610286931989783014.jpg pehari spremni auuuuu, jel ima jos mesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts