bane76 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 organizacija SUPER .Vreme , pa nemoze bas sve da bude potaman bilo je prijatno HLADNO cestitke svima a posebno momcima na prva tri mesta ......... hvala i zoranu na velikom trudu koji je ulozio da bi prezentovao sebe i svoje proizvode...... lepo nadam se da ce ovakvih druzenja biti vise i na kraju hvala mojoj zeni sto me pustila da se druzim sa vama ......... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokiBoki Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Sve cestitke i pohvale organizatoru i ucesnicima a posebno pobednicima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Sve cestitke Dukasu na predivnoj organiziciji, ukazanoj paznji prema takmicarima i zelim svima bistru sezonu (dolazi lepse vreme + mnogo ovakvih druzenja)..BISTRO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Hvala svima na ukazanom poverenju a licno cu se truditi da bude uvek bolje.Vasa podrska je dala nesto novo koje ce zaziveti na ovim prostorima a svima zelim puno uspeha u zivotu kao i u ribolovu.Hronologiju desavanja cemo postaviti kad kompletiram sve slike. Zahvalan sam Vam svima i bisto do sledeceg druzenja koje ce biti zasigurno! Dukas Academy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 sa malo zakasnjenja i ja da dam komentar .JEL SAM OBECE DA CU BITI ZADNJI??? i ispunio lepo malo druzenje u ladnom periodu godine.sto kaze svi su se borili da nesto urade ali jezero je takvo da je bilo sta je bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srxa Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Jedno prelepo druzenje na predivnom jezeru. Cestitam Duletu na organizaciji i zahvaljujem sponzoru na lepom poklonu. Poseban pozdrav za Jovu (treca slika, gumeme cizme), ima momak najjacu taktiku. Dupla rakija - dupli run (posle prve doze i dva sarana u prvih pola sata trudio se maksimalno do kraja takmicenja, ali mislim da se precesto "prihranjivao" pa je rasterao ribu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filozof Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 deki filozof je zavoleo ili tebe ili mene stavice sliku na pozadinu svog racunarasamo se ti zabavi ako ti je dosadno ,dok si sam-a Vidi dal' sam napolju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts