Bata Rale Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Od koje firme se moze kupiti GLM ekstrat u prahu,gledam ovih dana,slabo nesto ga ima ili ga nema uopste?Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 nutrabaitsGLM Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 SBS Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamouCarp Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 CC Moore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Imaš i Meleg Bait G.L.M. kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maricic Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 imas od dosta proizvodjaca na dosta mesta..ja sam nutrin do sad koristio..al me nesto u zadnje vreme zaintresovao hutchinson-ov tecni GLM.. jel ima neko sa njim iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kale Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 imas od dosta proizvodjaca na dosta mesta..ja sam nutrin do sad koristio..al me nesto u zadnje vreme zaintresovao hutchinson-ov tecni GLM.. jel ima neko sa njim iskustva?odlican.cak mislim da je i bolji nego nutrin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 GLM Extracthttp://zaslike.com/files/6vqboxrz8im2i9ppwt0.jpg GLM – Green Lipped Mussel je potpuno prirodni (odmasceni) ekstrakt zelenousne skoljke sa Novog Zelanda u prahu.Jedan od najboljih i neizostavni sastojak svakog dobrog mamca! Prah sitne granulacije i izuzetnog mirisa koji skoro svakom mamcu podize atrakciju, a kako je prirodni sastojak, ogranicenja u doziranju nema vec to ovisi koliko smo spremni uloziti u svoj mamac.Neka srednja mjera, ako racunamo i na ustedu, a da imamo efektivnost bi bila 20-60g po kilogramu miksa.U svim vrstama mamaca je ovaj dodatak pridonosio poboljsanju, a u ribljim miksevima je nezamjenjiv.Saran jednostavno nemoze odoljeti Masterbih Green Lipped Mussel ekstraktu.Masterbih GLM je jako sitne granulacije i sa njim treba raditi polagano, kako vam se nebi rasprstio. Doziranje:Preporucena doza: Nema ogranicenjaMaksimalna doza: Nema ogranicenjaMasterbih GLM Extract 500gr – 13,80€ ovo mozes naci tu : www.totalcarp.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 ovo mozes naci tu : www.totalcarp.rs Za 13,80e 500g GLM-a nema ni kod Spilberga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Nutrin 8-9 e 50 gr, a ovaj 14e 500 gr. Neko tu nas zajebava.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Ali doziranje nutrinog glm je deset puta manja doza nego ovog pa kad preracunas isto mu dodje ali imajte na umu da dodatke mixevima ako doziramo ovako po 50 -60 grama po kilogramu onda i povecavamo masu mixa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Izvinjavam se nedodje mu isto nego mu nutra dodje jeftinija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Ali doziranje nutrinog glm je deset puta manja doza nego ovog pa kad preracunas isto mu dodje ali imajte na umu da dodatke mixevima ako doziramo ovako po 50 -60 grama po kilogramu onda i povecavamo masu mixaMalo si se zajebo za taj Nutrin GLM,nista bolji nije,narocito u poslednje vreme, samo su oni mnogo bezobrazniji sa cenom.Doziranje je po volji i misljenju onog ko pravi boile,nema ogranicenja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Jasno ali ja licno nikad nisam stavio vise od 10gr po kg mix . A neznam ako je neko stavljao 20-30 gr neka iznese . Ja nisam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Nevidim zasto 50-60 gr po miksu ...a i malo mi ta racunica oko jeftinoce bas nesto nije jasna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Pa neznam neko je napisao nisam ja verovatno neko ko je koristio taj glm da secstavlja ili je stavljao 50-60 gr a ja koristim nutrin zavisno od vode od 5-10 gr i onda je racunica jasna. A o kvalitetu ne govorim jer taj master nisam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Nutrin 8-9 e 50 gr, a ovaj 14e 500 gr. Neko tu nas zajebava....Uzmi samo da je cijena 50 gr Nutrinog GLM Extracta u Srbiji MANJA nego u Engleskoj ili bilo gdje drugo i onda se zapitaj kako to tako moze da bude? Evo Ti primjer tu: http://www.ebay.com/itm/Nutrabaits-Green-Lipped-Mussell-Natural-Extract-50g-bait-making-Carp-fishing-/150892110194 Ili nemoj gledati Nutrin GLM Extract, evo naprimjer u Hrvatskoj od CC Moore pogledaj cijene tu http://topfishing.hr/proizvod/cc-moore/glm-extract/1028 Imas dole u opisu gdje stoji da se taj CC Moore-ov GLM Extract dozira u njihovoj boili kodnog naziva Odyssey XXX u procentima od 10% sto je nekih 100 gr. Obrati paznju na cijenu od 250 gr Ali doziranje nutrinog glm je deset puta manja doza nego ovog pa kad preracunas isto mu dodje ali imajte na umu da dodatke mixevima ako doziramo ovako po 50 -60 grama po kilogramu onda i povecavamo masu mixaGdje je 10 puta manje doziranje Ganicu? Nutrin GLM Extract ima minimalno doziranje od 2 gr na 500 gr mixa odnosno 4 gr na 1 kg. Masterbih minimalno doziranje je oko 20 gr na 1 kg mixa.Gdje je tu 10 x? Pogrijesio si u ovom slucaju za pola. Dodje Ti oko 5 puta manje a nikako 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Malo si se zajebo za taj Nutrin GLM,nista bolji nije,narocito u poslednje vreme, samo su oni mnogo bezobrazniji sa cenom.Doziranje je po volji i misljenju onog ko pravi boile,nema ogranicenja.Ljudi kod vas u Srbiji je Nutrabaitsov GLM Extract 7 eura (830 dinara) a u Engleskoj je taj isti proizvod 10,5 eura! Jel neko mozda vidi neku razliku tu? Kako u Engleskoj da bude skuplji a kod vas jeftiniji i to sa sve carinom i porezima placenim na njeg? Ko je tu lud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 A da pa evo sad sam video u postu masterbiha je napisao da je doza 20-60 gr i ako je gornja granica 60 kako je napisao onda za 14 e ti imas za 9 kg mix po gornjoj granici a kod nutre za 7 e imas za 5 kg mixa . Sto iznosi za 14 e imas za 10 kg mix i uvek cu prednost dati nutri i solaru. Bez vredjanja ali ja sam samo iskren i ovo je moj stav sa kojim nemora niko da se slozi ali to je moje misljenje i iznosim ga.molim lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Je.. Englezi neznaju u pare ..hahahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 A da pa evo sad sam video u postu yo yoa je napisao da je doza 20-60 gr i ako je gornja granica 60 kako je napisao onda za 14 e ti imas za 9 kg mix po gornjoj granici a kod nutre za 7 e imas za 5 kg mixa . Sto iznosi za 14 e imas za 10 kg mix i uvek cu prednost dati nutri i solaru. Bez vredjanja ali ja sam samo iskren i ovo je moj stav sa kojim nemora niko da se slozi ali to je moje misljenje i iznosim ga.molim lepo Niko ti kolega nije ni rekao da vrijedjas. Samo raspravljamo .... svako ima svoje misljenje i naravno da sa svojim parama kupuje sta ga je volja. To niko nikome ne moze da uzme za zlo. Gornje granice nema! Gornju granicu odredjuje dzep starac moj.... Kad si vec kod Nutre, njihova zapazanja su da im je mjera od 12 gr na kilogram mixa bila izuzetno efektivna. Cini mi se da ta recenica se nalazi i na samoj bocici tog proizvoda. A evo to mozes naci i ovdje : http://www.rgbaits.co.uk/index.php?route=product/product&path=98_114_101&product_id=188 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 50 gr nutrinog glm-a u kilogramu mixa ima sigurno bolji efekat od tih 12 jebenih grama o kojima oni kenjaju,lepo si napisao da dubina dzepa odredjuje procenat glm-a u mixu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Niko ti kolega nije ni rekao da vrijedjas. Samo raspravljamo .... svako ima svoje misljenje i naravno da sa svojim parama kupuje sta ga je volja. To niko nikome ne moze da uzme za zlo.Gornje granice nema! Gornju granicu odredjuje dzep starac moj.... Kad si vec kod Nutre, njihova zapazanja su da im je mjera od 12 gr na kilogram mixa bila izuzetno efektivna. Cini mi se da ta recenica se nalazi i na samoj bocici tog proizvoda.A evo to mozes naci i ovdje :http://www.rgbaits.co.uk/index.php?route=product/product&path=98_114_101&product_id=188 kazem da se ne uvredi i ne nadje neko pa krene tema u off jer svako ima svoje misljenjevi ne slaze se i krene nizbrdo a vidim da se odma ljudi primaju pa zato i kazem bez uvrede.i to sto oni napisu ja se pridrzavam pa cak i umanjim malo. Opet to je moj stav i misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 50 gr nutrinog glm-a u kilogramu mixa ima sigurno bolji efekat od tih 12 jebenih grama o kojima oni kenjaju,lepo si napisao da dubina dzepa odredjuje procenat glm-a u mixu.jesi probao al ozbiljno pitam sa tom kolicinom pa iznosis zapazanje ili predpostavljas? Jer ima dosta ovde ljudi koji bi nabili celo pakovanje u 1kg mixa i ako nemaju toliki dzep . U to sam siguran . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 nutra preporucuje al samo za boile za mamce a ne za hranenje,sto se tice kolicine jedino na komercijale,na divljoj vodi tesko sa toliko glm-cast izuzetcima ja to odavno nekoristim i odlicno mi rade mixevi i bez njega zadnji engleski dao sam rottu koji je reko da nema veze sa ovim sto se ovde kupuje,ni boja ni ukus ni miris nutrina koncentracija je jedna jedina,sve je ostalo mnooogo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts