damirb Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 drugari gde kod nas mogu da se kupe drennan continental udice velicina 4 i 6 unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Imao ih Ika u Carp Trade Shop=u... da li i sad ima ... bemliga! Pitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nažalost, mislim da kod Ike nema. I ja sam ih tražio, pošto mi riba sa njih otpala nije nikad. Ali, nema ih... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Probajte Partridge F4... mozda se i ne vratite na Drennan mada su oba tipa izvrsne i vrlo blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damirb Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Probajte Partridge F4... mozda se i ne vratite na Drennan mada su oba tipa izvrsne i vrlo blizu.druze gde ima tih udica da se kupe jedino mi je pokazao u carp trejdu ali ih nema na lageru a drenannke sam nasao u mg obrenovac broj 2 680 din ostalih velicina nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 E pa zao mi je. Ja sam ih zadnji put kupio bas kod Ike ali to su dobre stvari i svi to znaju i onda to brzo ode. Eventualno da ti kao zamenu preporucim Hayabuse H.Bill 288 ili P1 ali i Prologic C2 i Gardner Mugga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 E pa zao mi je. Ja sam ih zadnji put kupio bas kod Ike ali to su dobre stvari i svi to znaju i onda to brzo ode. Eventualno da ti kao zamenu preporucim Hayabuse H.Bill 288 ili P1 ali i Prologic C2 i Gardner Mugga. Hayabusa najbolja udica u tom cenovnom rangu a mugga bar iz moga iskustva sheet Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Vec postoji gomila tema o udicama i iskustvima vezane za iste. Ova tema se ne odnosi na iskustva korisnika sa drugim udicama vec je postavljeno konkretno pitanje. Ko zeli da komentarise udice ima npr temu favorit udice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nisam nista komentarisao vec pokusao da dalje pomognem savetom ako covek vec nije u mogucnosti da nadje udice koje je prvenstveno hteo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brundo96 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Kakve udice treba koristiti kada je šaran u pitanju kolika veličina i koja marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Kakve udice treba koristiti kada je šaran u pitanju kolika veličina i koja marka. Brundo vec si postavio slicno pitanje I izmestio sam ga u posebnu temu https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=7525 . Rott ti je odgovorio Ukoliko imas pitanja u nedoumica molim te da otvoris novi Topic u pitanjima za pocetnike i postavi bez ustrucavanja pitanja za sve sto te interesuje kako ne bi nepotrebno ozivljavali stare teme koje nemaju veze sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts