razotevs Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 dali vam se desilo da vam neko na pecanju ukrade neki skuplji deo opreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Hvala Bogu nije nikad, jer doooobro biram društvo za pecanje! Ima nas raznih! Jedina mera predostrožnosti je da se pribor ne rasipa po mestu gde pecaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 ja bih voleo da vidim nekog da pokusa da ukrade pribor,moj,ili u okolini mene... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 pa jeste moj drug munja, osto je neke godine na peskari, po noci sto od stapova, do sitnica, racunaju njih dvojica preko 2 soma zaspali,ne nadajuci se takvom, eventy, , e,,sad dal lazu, mnogo il malo ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Nikada mi se takvo zlo nije desilo. Ostavljao sam stapove i opremu ljudima koje prvi put srecem na pecanju i odem do kuce (drugo mesto) po suprugu i nikada mi nije nista falilo. Lako steknem prijateljstvo i poverenje sa ljudima na vodi. Mozda sam do sada imao srece, hebem li ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 ja bih voleo da vidim nekog da pokusa da ukrade pribor,moj,ili u okolini mene...Ne bi on ni krao da zna da ga ti gledas......ali dok spavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts