JaneMk Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Vlado josh nema koncesionera tako da je zabranjeno pecanje josh uvjek,ova slika je od pre 4 godine pre nego shto je ostalo bez koncesionera.Dnevna dozvola je bila oko 2 eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 http://www.vdrone-baitboat.com/index.php?id=4Sa svim dodatnim glupostima kamera,GPS itd.. čamac dođe 6000 eura,malo je preskup Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Kako je neko pre neko vreme napiso svaka roba ima svog kupca Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Pocetak jezera Mantovo to je najuzi deo jezera Lepo kazem da me nervira !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 :friends: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jane sliku su extra!!!!Odusevljen sam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 :friends: : Shta ti je bratska ljubav............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Je**s ti takav brodic...ja imam Alexu....ne trosi ni struju ni nista samo vodu i malo proje... a odlicno razvlaci sisteme i po najvecem vetru.... :friends: :friends: :yahoo: :clapping: pa gde ti je bio Aleksa na Basiani kad ti je Grile razvlacio sisteme.Covek zbog tebe morao dvaput na punjac da stavlja baterije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deki Ub Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Svaka cast Jane za slike i prezentaciju datog "plovila". ALI, ali.....?????Pecanje je nesto sasvim DRUGO!!!!Sve je to PRETERANO. A sto se tice pecanja u uslovima koje si ti naveo (180-200m, suma, granje, nema prilaza...itd.), da se ne lazemo tu pecanja NEMA. Jer nije poenta samo zakaciti RIBU, nego i istu izvuci iz vode. A to je tesko.Ali ne i nemoguce, U DANASNJE VREME SVE JE MOGUCE! Trebao bi ti isti takav "GLISER" samo malcice veci da mozes u njega da stanes pa da uz pomoc SRECE ......itd,itd., izvadis ribu.Verujem da se riba na takvom jezeru moze uspesno pecati na mnogo, mnogo manjim razdaljinama, i pogodnijim uslovima. Jer ako vec pominjes da pecas na DIVLJIM VODAMA, ostavi se tih budalastina i gluposti, nego se opusti u prelepoj prirodi i UZIVAJ :bbq: . BISTRO............... :drinks: !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 hahahhahah..mama ga nie pustila..i bilo bi mi zao da razvlaci sisteme bila ladna voda....da se ne preladi... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Fotka ti je bata Jane za 10-ku,pogotovo ova prva.Da oplaish kolko je lepo jezero.Jeli,a kakav je riblji fonr na Mantovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Svaka cast,ehtra slike lepa voda,a sto se tice brodica,uh ma koristan je ,pogotovo za nas slabe plivace,ali opet brata vladu nebi menjao za razvlacenje za 22 brodica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Svaka cast Jane za slike i prezentaciju datog "plovila". ALI, ali.....?????Pecanje je nesto sasvim DRUGO!!!!Sve je to PRETERANO. A sto se tice pecanja u uslovima koje si ti naveo (180-200m, suma, granje, nema prilaza...itd.), da se ne lazemo tu pecanja NEMA. Jer nije poenta samo zakaciti RIBU, nego i istu izvuci iz vode. A to je tesko.Ali ne i nemoguce, U DANASNJE VREME SVE JE MOGUCE! Trebao bi ti isti takav "GLISER" samo malcice veci da mozes u njega da stanes pa da uz pomoc SRECE ......itd,itd., izvadis ribu.Verujem da se riba na takvom jezeru moze uspesno pecati na mnogo, mnogo manjim razdaljinama, i pogodnijim uslovima. Jer ako vec pominjes da pecas na DIVLJIM VODAMA, ostavi se tih budalastina i gluposti, nego se opusti u prelepoj prirodi i UZIVAJ :bbq: . BISTRO............... :drinks: !!!!!!!!!!!!! Slazem se sa tobom,ali opet ima situacija i voda gde bez njega mozes samo da sednes i places, ipak omugucava preciznu prezentaciju sto je nekad presudno za dobar ribolov,a sto se tice uzivanja uz rostilj sve je to ok,ali neidemo na pecanje radi rostilja nego radi sarana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Pre tri godine sam upoznao Volkera u Holandiji na jednom jezeru i dok smo tako caskali o svemu i svacemu covek me pita dali sam bio njegovoj stranici da vidim njegovu bebu Sta da vam kazem covek ima sta da prezentira!Sve pravi rucno po narudzbi,i nakon 350 prodanih brodica po citavom svetu se potdvrdilo samo od sebe kvalitet!Ali pogledajte i uverite se sami. http://www.planet-vopi.de/ PS..Pogledajte i video snimke na njegovoj strani pod (Praxisvideos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile mk Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Evo malo ulova s tog jezera te godine...http://i56.tinypic.com/de2wh.jpghttp://i53.tinypic.com/2el77yx.jpghttp://i52.tinypic.com/39fs.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts