leskovcanin Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 kolko se peca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Ovo stvarno izgleda kao da je Boban ostalima dao 24h fore :rofl:Ma jok i nije! Ajde konacna lista Cakiiiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Boban je NAJACI da ima imalo bolje mesto nemoze mu nitko nistaa ti si mu podparol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Izgleda ali brat Boban ovog puta osta kratkih rukava,jbg mesto je cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 BoOoban ga leshi trenutno nista se ne zna...kakav lik jbte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 ja navijam za drugare iz borce a ovi sto prozivaju bobana ili ti su protiv coveka voleo bi da ih vidim pored bobana. kao sto kazem navijam za mladost to jest vladu i slavka ali ovaj covek je cudo . izdrzati 50 sati sam , takve bi voleo da vidim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 kasnite sa listom!!!!!pa kako da ne kasne kad im treba dva sata da izmere krug ,riba se peca ko luda,tako mi rekose Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 http://s13.postimg.org/iv685cl9v/54h.jpgKONACNA LISTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Cestitke ekipama u plasmanu i MAJSTOR Bobanu jer je po ko zna koji put to i dokazao :a018: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Opet Borca peca na spod pa jel sam vam rekao da probate malo i na boilu vi opet me ne slusate jao sta cu sa vama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 EKIPA CT CIKA MILOS JE DISKVALIFIKOVANA DOBILA JE CRVENI KARTON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 EKIPA CT CIKA MILOS JE DISKVALIFIKOVANA DOBILA JE CRVENI KARTONkoji je razlog za diskvalifikaciju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Malo kukuruz malo pelete i crveni karton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 E Bobane, Bobane, pravi si djavo vala svaka ti cast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 treba cestitati i pobedniku,Ivan je vrhunski pecaros 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ja nisam nikada pecao na Miki ali sam cuo da je br 13 veoma losa pozicija?Cestitka svim ribolovcima sa moje strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Cestitke svim ekipama, svaka cast momci, veoma lepo pecanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Cestitke ekipi Tresetiste retko pecaju na Miki a kad pecaju su prvi ili drug. Majstori nema sta !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macola71 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 cestitke ekipi Tresetiste ;naravno i svim ostalim ucesnicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ekipi koja od zadnja cetiri boila cupa triput bude prva i jednom druga stvarno treba skinuti kapu.Cestitke za Ivicu i ekipu Tresetiste.Nesmemo da zaboravimo da dolaze iz Subotice i da pobedjuju na gostujucem terenu pa stim njihov uspeh jos vise dobija na tezini 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma amateri Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Cestitam svim ekipama u plasmanu a posebno najmladjoj ekipi Borca koja se istice i medju ovakvim majstorima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Cestitam svim ekipama u plasmanu a posebno najmladjoj ekipi Borca koja se istice i medju ovakvim majstorima Hvala puno Tomi i svima koji su nas podržavali,moram da kažem da nam je ovo prvi bojla ili bojli kup(ne znam ni kako se kaže),i da smo Slavko i ja odradili koliko smo mogli.Svaki put nešto naučimo i menjamo pecanje pa se nadam da će mo biti još bolji. Šta da kažem o ljudima koji su pecali prosto nam je bila čast što se i nalazimo na jezeru a posle što čak i pecamo. I dalje smo oduševljeni kompletnim takmičenjem mada nismo zadovoljni ako nismo prvi. Ispunili smo obećano a to je da će mo da objasnimo neke stvari Bobanu,moram da priznam da je to sportski podneo i od srca čestitao kao što će mo i mi uraditi ako ikada izgubimo od njega . Pozdrav za njega i uvek će mo rado pecati njegova takmičenja,pa ga možda nekada i pustimo. Čestitke Ivici i njegovoj ekipi,sve smo uradili ali nismo imali ama baš nikakve šanse ,takođe čestitke i Prkijevoj ekipi .Pozdrav za sve pa se vidimo na vodi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baraba.sa.sela Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 boban je dao svima dan fore pa tek onda zapecao i da je trajalo jos 2 sata takmicenje drmala bi se svima stolica na tronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 boban je dao svima dan fore pa tek onda zapecao i da je trajalo jos 2 sata takmicenje drmala bi se svima stolica na tronuMa super da moja baba ima onu stvar bila bi deda. Ako imaš ti tu stvar prestani da se hvališ sa drugima nego izađi na crtu,ako smeš. Stvarno lupetaš gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 bravo vlado, Ma super da moja baba ima onu stvar bila bi deda. Ako imaš ti tu stvar prestani da se hvališ sa drugima nego izađi na crtu,ako smeš. Stvarno lupetaš gluposti.bravo vlado, izadji na crtu pa muda na procep, lako je govoriti iz naseg ugla, pecanje protiv takvog majstora ko sto je boban je zaista izazov, a jos i biti bolji od njega je osvajanje lige sampiona. Sve cestitke tvojoj ekipi i samo tako nastavite, peglate bez fajtalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts