Hodor Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 da li neko zna gde u okolini novog sada ima de se kupi i koja je cena otprilike (stocni grasak) i koja je razlika izmedju suvog graska (onaj zuti sto ljudi jedu) i stocnog ? hvala u napred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicapevac Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Ma sta te briga ,ako jedu ljudi jedu i sarani ...24 sata potopi u vodi i kuvaj pola sata i to je to...Inace primama za amura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 da znam da je za amura jer sam jednom prilikom pecao ovako je bilo 3 stapa na boilu i jedan fider i kao da probam stavi suvi grasak na udicu (odokativno potopljen i otrpilike sukuvan) taj suvi grasak je slucajno dospeo u spod jer je ostalno nesto mami pa je rekla evoti ako ti treba ja to necu praviti valjda se umoljcio .... i ja iz znatizelje stavim na udicu i za 6-7 sati pecanja na vrh stapa sa 1 stapom nalupam desetak amura do duse sitniji su bili ali na ova 3 stapa na boilu ni jedan nije dosao ... i tad sam se zainteresovo za to pa ocu malo da istrazujem da probam obicno pecam na secerac kad fider pecam i nikad ranije amura na fider nisam dobio ... dok na udicu nisam stavio suvi grasak .... e sad suvi grasa je prilicno skup oko 150 dinara je kilo a stocni je prilicno jeftiniji pa ako su ista stvar samo ovaj jedu ljudi a ovaj zivotinje sto da bacam pare to mene zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicapevac Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Imas nekoliko vrsta graska i svi se koriste na isti nacin...malo kukuruza i graska i spod boli glava...(konoplja,grasak,kukuruz,secerac,pticje semenke,......) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts