Blackcarp Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Dobar dan sarandzije nadam se dobro komunikaciji i toleranciji za nasu dilemu tj moju oko saranskog ribolova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 Pre svega da se prestavim . Ja sam mlad pecaros sa ne bas tako puno iskustva sa saranskim ribolovom. Pretrazivao sam internet malo ne puno,gledao pribor,cene,savete. Imam devoju dugo,planiramo brak tako da moracu da izbacim kafane,alkohol itd . Sta mi ostaje nego pravo uzivanje vikendom na vodi i pecanje. Zanima me sve u vezi saranskog ribolova isto tako i lova na amura. Znam sve otprilike sta kako u teoriji na praksi za sad jos uvek nista. Tako da pre svega ce me zanimati pravi odabir stapova,masinica,najlona,udica,boili ...znam da neki ljudi ovde mogu me smatrati neznalicom ali opravdano zato me sve i zanima,niko se naucen nije rodio i da jako me zanima da li se tako zove ja mislim meč pecanje. Stap,masinica plovak, bolonjez sta vec ne znam izvinite ) ali ocu dda se upustim u ovu pravu pricu i da skrozu 5-6 godina znam dosta o ribolovu i da istinski uzivam u njemu hvala kolege pecarosi od pocetnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorant Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Druze ovo ti je opasnije od kafane i od alkohola zajedno Ali dobro dosao! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 Vec kad steti novcaniku da ne steti jetri i tako dalje .) inace vinjak kolu derem hahaha hvala koleza. Valja cu ovde snaci se za pocetak sta mi treba sta kako dok se ne uhodam,valda ce ljudi pogledati post ili sta vec ne znam bas sa forumima sam nepoznat ali oke snacu se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Daleko opasnije.. Predlazem da navedes vode gde bih najcesce pecao, i pre svega budzet koliki ti je otprilike za pribor tj.stapove i masine? pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterbih Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Dobro dosao kolega, Odabrao si lijep hobi za opustanje, zelim ti puno uspjeha. Bistro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Dobo dosao uzivaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandarx Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Spremi soma da bi pecao Sarana ukratko. Salim se naravno, dobrodosao, a sto se tice znanja mozes mnogo nauciti ovde na forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Dobar dan dobri ljudi,jedva sam cekao da mogu opet da stavim post. Jel ste danas na pecanju verovatno uzivate bas vas briga. E ovako. Ja sam iz Novog Sada tako da pre svega me zanima da li ima neko dobro saransko udruzenje da se uclanim? Sto se tice odgovora na pitanje koliko imam para,pa sad..verujem da kao pocetniku ili treba mi 3 saranska stapa. Gledao sam cene i sta ja znam. Kontam da stap od 50e i od 80e ne mogu da se porede a moj neki prag tolerancije sa parama je tu do 80e za stap ili masinicu. Pa polako bolje da kupujem kvalitetne stvari nego krš jel tako. Nisam fenser tako da me ne zanima izgled pribora nego kvalitet i izdrzljivost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Dobar dan dobri ljudi,jedva sam cekao da mogu opet da stavim post. Jel ste danas na pecanju verovatno uzivate bas vas briga. E ovako. Ja sam iz Novog Sada tako da pre svega me zanima da li ima neko dobro saransko udruzenje da se uclanim? Sto se tice odgovora na pitanje koliko imam para,pa sad..verujem da kao pocetniku ili treba mi 3 saranska stapa. Gledao sam cene i sta ja znam. Kontam da stap od 50e i od 80e ne mogu da se porede a moj neki prag tolerancije sa parama je tu do 80e za stap ili masinicu. Pa polako bolje da kupujem kvalitetne stvari nego krš jel tako. Nisam fenser tako da me ne zanima izgled pribora nego kvalitet i izdrzljivost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 samo napred! po mom misljenju za te pare po jednom komadu moze i dobar stap i dobra masinica da se uzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 samo napred! po mom misljenju za te pare po jednom komadu moze i dobar stap i dobra masinica da se uzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Zanima me cena kvalitetnih stapova i masinica od 70e do 85e, najloni, i celokupna oprema koja mi treba . Indikadori sta vec tu sve ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Kupuj domace, preko neta, se nesto isplati, nesto ne, tako svrati u daty prodavnicu i prodavac ce ti dati savet, listaj malo forum ima toga dosta oko pribora, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Daty prodavnica? Gde je to? Zanima me kome da se obratim ako znas,znate ko peca na DTD AMURA ocu da idem ovih dana da hranim pa da vidim sta kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Pozdrav kolega, za pocetak kupi ili nabavi(pozajmi) knjige Moderan Saranski Ribolov ili Osnove Saranskog Ribolova od Kresimira Kurija . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Bio bi ti veoma zahvalan kad bi mi rekao gde mogu da je kupim u Novom Sadu. Posto nemam gde da je pozajmim a i nisam takav tip coveka da volim da uzimam tudje sta god da je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Mnogo je lepse kad imas knjigu da je citas recimo pored vode a ne da se grbavim ovde pored kompijutera Hvala kolega u svakom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Poklonicu ti taj shit od knjige ako zelis da ne bacas pare bezveze ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Poklonicu ti taj shit od knjige ako zelis da ne bacas pare bezveze .....Kakvom li se robom Ti uradis na jutru Limare Covjek je rekao da je pocetnik i neke osnovne smjernice moze bas da nadje u ovoj knjizi. A knjiga nije shit uopste .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Zato cu mu pokloniti da ne baca pare na tu glupost kao sto rekoh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts