nesha Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 I on je doziveo blagi lifting...http://www.bristolangling.com/tackle/reels/daiwa-tournament-entoh-reel.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 sad ce da padaju cene starog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 sad ce da padaju cene starog nemoj tako brzo jane da se donosi odluka pa pojavile se nove lc pa cene starih nesto ne padose tako da neverujem da ce i entohu da padne cena . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Kako nepadose.Izasla limitirana serija 110 funti a ranije ispod 150 nije bilo.Ultegra isto je pala.Sve pada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 ma naravno da mora da padne al po malo ne bitno. ali pitanje je kakve ce da budu nove po kvalitetu pa ce i to uticati na cenu starih Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nazalost u zadnje vreme kvalitet nikakav ni kod shimana ni kod daiwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 sta da se kaze onda za kvalitet kod okume, pena, anakonde , kad je kod simana i daiwe kvalitet nikakav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nazalost u zadnje vreme kvalitet nikakav ni kod shimana ni kod daiwe.na to sam i mislio i uverio sam se da je ono staro kvalitetnije odradjeno a uglavnom sve nove su samo lepse i lakse Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 sta da se kaze onda za kvalitet kod okume, pena, anakonde , kad je kod simana i daiwe kvalitet nikakavo tome necemo jer je to srednje budzetska varijanta i nemoze svako da kupi vrhunsko a sto se tih srednje budzetskih tice mislim da su sve to isto samo je stvar kome se sta posvidja i kolko te privuce cena , izgled ili garancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Za ostale marke za cenu i super dobijash i tu nema prevare al ovo papreno placash a ustvari ostalo samo ime kvaliteta.Samo najskuplji modeli imaju josh kvalitet ostalo je katastrofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Za ostale marke za cenu i super dobijash i tu nema prevare al ovo papreno placash a ustvari ostalo samo ime kvaliteta.Samo najskuplji modeli imaju josh kvalitet ostalo je katastrofada neispadne da se ubedjujem sa tobom jane ali moja iskustva ne govore tako jer ako uzmem u obzir da sam koristio ranije srednjebudzetske masinice i ako ti kazem da sam jedno dve masine za spod prosvirao pa cak i tvoj i moj drug je jednu od takvih masina koje necu da imenujem da se nebi neko naso uvredjen prosvirao. i to je moje iskustvo sa spod masinama a sto se tice masinica za pecanje i takve su mi se jedno dve ili tri takoreci raspale. pa prema tome moje iskustvo je drugacije i bolje cu da platim a ne da se nerviram i jer znas kad mi je najteze kad me zajebe bas u ribolovu kad mi najvise treba. i zato sam pristalica da se bolje saceka prikupe pare i kupi nesto sto nece tako lako i brzo stradati . i to da najskuplji model ima kvalitet i tu se ne slazem nikako , e tu je tek prevara sta si kupio lako i lepo a kvalitet i funkcionalnost ne. zadnji kup sam pecao sa mgs i imao toliki problem da sam zbog tih problema imao i gubitke . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Pa evo ja sa prosviro windcasta na marker a okumu na koju i pecam josh radi.Sto se tice spoda postoji jedna jedina mashina koja sve izdrzi i tu nema sta da se prica. Znam ljude koji pecaju vec 6-7 godina na tice i okume longbow i rade kao saat.A za to vreme prosvirali ovi novi emcasti,windcasti,crosscasti,ultegre,biomasteri koliko ocesh I josh nesto problem je sto sada i da platis dobijas dzubre a ne kvalitet Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Pa evo ja sa prosviro windcasta na marker a okumu na koju i pecam josh radi.Sto se tice spoda postoji jedna jedina mashina koja sve izdrzi i tu nema sta da se prica.Znam ljude koji pecaju vec 6-7 godina na tice i okume longbow i rade kao saat.A za to vreme prosvirali ovi novi emcasti,windcasti,crosscasti,ultegre,biomasteri koliko ocesh I josh nesto problem je sto sada i da platis dobijas dzubre a ne kvalitetZa okuma long bow 65 potpisujem nema sta nepoderiva masinica ne bi dzabe sa njom soma vijali po Ebru u Spaniji i ostalim velikim rekama Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Za okuma long bow 65 potpisujem nema sta nepoderiva masinica ne bi dzabe sa njom soma vijali po Ebru u Spaniji i ostalim velikim rekama decko promasio si temu, reklamiranje i priprema za prodaju je u rublici OGLASI Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 decko promasio si temu, reklamiranje i priprema za prodaju je u rublici OGLASIMa super nisam ja ni poceo da skrecem sa tebe obrati se onom ko je to poceo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts