Sekulic Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Moze li se znati kada se ocekuje da ce biti otklonjena smetnja vezano za logovanje preko fejsa,s'obzirom da je proslo vise od 2 meseca.Moze li neko od moderatora da nam da neke informacije? Pozdrav! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 bacid administrator nije tu.jedino on moze da da odgovor.vraca se za 20 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Sačekaćemo još tih 20 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Resavamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 prošlo je 15 dana...ostalo je još 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 I ja sam prijavljen preko fejsa i kod mene radi sve drugar isto ali kod njega neradi, mozda je fora u tome sto se ja neodjavljujem nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 I ja sam prijavljen preko fejsa i kod mene radi sve drugar isto ali kod njega neradi, mozda je fora u tome sto se ja neodjavljujem nikad.Upravo tako i nemoj ni da se odjavljujes jer sam se ja odjavio i problem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Prošao je i 20-i dan a odgovora nema na pitanje: Moze li se znati kada se ocekuje da ce biti otklonjena smetnja vezano za logovanje preko fejsa,s'obzirom da je proslo vise od 3 meseca.Moze li neko od moderatora da nam da neke informacije? Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Urota protiv clanova foruma i dalje traje kroz zabranu logovanja preko Facebooka . Cim bude reseno bice postavljeno obavestenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 I dalje radim na resavanju problema. Dosta vas jos nije naucila kako se postuje na forumu.Pritiskate report umesto odgovora i posle 100 objasnjenja.Jos gomila osnovnih stvari se ne postuje.Vecina ne zna da klikne na aktivacioni mail prilikom registracije ali su zato svi tu da mi objasne kako sam ja jedan zao covek jer maltretiram clanove foruma sto ovde sto na Facebooku. Proces nije jednostavan I kada zavrsimo sa Facebookom sve duple naloge cemo spojiti u jedan. Ko zeli dodatna pojasnjenja slobodan je da mi se obrati bez ustrucavanja. Bistro svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 I sa maticnog sajta firme IP Board koja je vlasnik licence za ove forume je skinuto logovanje preko facebooka. Kad nadju resenje bice postavljeno. Do tada svi koji ste otvorili nova korisnicka imena, a imate stara sa kojim ste ulazili preko facebooka posaljite PM na ovaj username sa starim i novim da vam objedinimo u jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Trebalo bi da je namesteno. Javljajte jel neko ima problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 radi! svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 samo mi je sad ostalo da sam kao i dalje "nov" nema mi onih postova od pre pa moram da cekam da bi postavio nesto, da li to moze da se spoji sa onim starim ili? sve u svemu super da i ovako radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Moze.Posalji na mail podatke od starog naloga i spojicemo ti sa novim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 da li mozes samo da mi kazes koje tacno podatke? ovo mi je bio stari nick koji sad koristim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Mislim da ti je odgovoreno na isti mail dva puta. Ako i dalje nesto nije jasno, posalji nam sta ti konkretno treba sa detaljnim opisom kako bi smo ti pomogli. Na pitanja iz maila ti je dva puta vec odgovoreno i koliko vidimo sve je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 da jeste odg ali nismo se razumeli! nema veze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Konacno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Bacidu zli čoveče Xa xa xa xa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts