Dukas Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Druzenje Kasapska Adi 29-30.06.2013 Pocetak 29.06.(subota) u 8 h i peca se 35h do 30.06.(nedelja) do 19h Singl pecanje i iskljucivo samo sa boilama. Kotizacija 5500 din,statue za prva tri mesta,poklon Dukas Academy za sve ucesnike i vredne robne nagrade za sve ucesnike.Vecera,dorucak i zajednicki rucak gratis od organizatora za sve ucesnike. Dozvoljeno hraniti kobrom,prackom,traka i PVA konac.Moze se koristiti markerZabranjeno- sve drugo sem sto je gore navedeno. Ko zeli da se odmeri sa sampionima sa prvog druzenja i novim ribolovcima,javite se na tel 064 156 8448 Dukas Broj mesta ogranicen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ubaci me na spisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Vazi drug.Upisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Sta je ducas academy,kakva je to organizacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Sta je ducas academy,kakva je to organizacija?To nije organizacija vec Klub nas ribolovaca koji sam ja osmislio.Imas na fb sve da procitas.Za sve informacije ima moj mob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Jos dve ekipe mogu pecati.Javite se, rezervacije vise ne vaze.Vreme ce biti lepo a riba je jako borbena i zdrava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 Nazalost zbog vanrednih dogadjaja moram da odlozim nase druzenje na Kasapskoj Adi i jako mi zao svih ljudi dobre volje koji su se prijavili na moje druzenje.Drago mi je sto su ljudi razumeli novonastalu situaciju i napravicemo druzenje drugi put.Obecevam i bicemo u kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Da li ce biti uskoro novog kupa ovakvog vida, ili cak mozda i sa vecom kootizacijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts