tomicruma Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 karp kup Basiana ce se odrzati 28-30 juna sa pocetkom tj okupljanje u 16h i traje do nedelje do 16h.Peca se sa 4 stapa 3 ravnopravna clana.Kotizacija je 4000 din,a nagrade pehari za 1,2,3 mesto.Peca se po pravilniku Basiane ,podmetaci obavezni i svako namerno ulazenje u vodu za vreme takmicenja kao i po zavrsetku takmicenja je zabranjeno i ekipa ce biti diskvalifikovana.Sve ekipe po dolasku treba da prijave svoje ucesnike kako ne bih doslo do naknadne zamene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 prijava ekipe c.t. Paris - Sid Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 prijava ekipe c.t. Makic.t. S.B.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 prijava ekipe c.t.PS + Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 prijava ekipe c.t. ORTACI Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO90 Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Prijavljujem ekipu c.t.Krnjesevci Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 prijava ekipe c.t OPTIKA PASCAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 prijava ekipe c.t. KLANICA RADIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 prijava ekipe c.t. SREMCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito011 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Ima li slobodnih mesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 ima Tito Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 samo da podsetim da na jezeru ima trenutno 11 mesta a pecace 10,dubina vode na desetki je 1,3m .sto znaci da sada mesto bro 10 je proslogodisnja devetka.Zamolio bih sve ekipe da ponesu podmetace za ribu.Hvala na razumevanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Mislim da je najprikladnije da u ovoj temi postavim izvestaj od juce sa ove vode .Neposredno po prestanku jucerasnje kise u popodnevnim satima,svratio sam do jezera na kratkotrajno brzinsko pecanje,sto obicno i praktikujem u nedostatku slobodnog vremena.Svaki od tih izlazaka na ovu vodu svodi mi se na eksperimentisanje sa nekim novim mamcem a isto tako i na pokusaj nadmudriti sto vise riba odstupajuci maksimalno od sablona pecanja koji se praktikuje na Basiani.Pocev od pribora,odabira pozicija,famozne daljine pecanja pa sve do mamaca koji se obicno izbegavaju.Juce veoma zanimljiva situacija i lepo iskustvo.Pozicije 5 i 6, po dva stapa na obe, daljina pecanja desetak metara od obale, (pod nogama),bez spoda i rakete,hranjeno rukom sa 1kg boila.Za nepuna 4 sata, 12 lepih riba, od toga osam prosecnih, 3 prava macana i jedan neprezaljeni,mekani stapic nije mogao odgovoriti izazovu nikako Sve ribe dosle na izrazito mesnu boilu! Javio se samo jedan cevrglan i jedna babuska.Nivo vode na maksimumu,riba izrazito aktivna,deluje obecavajuce i nadam se ce te imati uspesno takmicenje http://imageshack.us/a/img837/8544/ygju.jpg osecaj koji mi ne moze zameniti ni jedan zvuk signalizatora http://imageshack.us/a/img841/4746/0bmo.jpg 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 osecaj koji mi ne moze zameniti ni jedan zvuk signalizatora http://imageshack.us/a/img841/4746/0bmo.jpgBRAVO!!! Potpuno si u pravu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Mislim da je najprikladnije da u ovoj temi postavim izvestaj od juce sa ove vode .Neposredno po prestanku jucerasnje kise u popodnevnim satima,svratio sam do jezera na kratkotrajno brzinsko pecanje,sto obicno i praktikujem u nedostatku slobodnog vremena.Svaki od tih izlazaka na ovu vodu svodi mi se na eksperimentisanje sa nekim novim mamcem a isto tako i na pokusaj nadmudriti sto vise riba odstupajuci maksimalno od sablona pecanja koji se praktikuje na Basiani.Pocev od pribora,odabira pozicija,famozne daljine pecanja pa sve do mamaca koji se obicno izbegavaju.Juce veoma zanimljiva situacija i lepo iskustvo.Pozicije 5 i 6, po dva stapa na obe, daljina pecanja desetak metara od obale, (pod nogama),bez spoda i rakete,hranjeno rukom sa 1kg boila.Za nepuna 4 sata, 12 lepih riba, od toga osam prosecnih, 3 prava macana i jedan neprezaljeni,mekani stapic nije mogao odgovoriti izazovu nikako Sve ribe dosle na izrazito mesnu boilu! Javio se samo jedan cevrglan i jedna babuska.Nivo vode na maksimumu,riba izrazito aktivna,deluje obecavajuce i nadam se ce te imati uspesno takmicenje http://imageshack.us/a/img837/8544/ygju.jpg osecaj koji mi ne moze zameniti ni jedan zvuk signalizatora http://imageshack.us/a/img841/4746/0bmo.jpgBravo Majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 prijava ekipe c.t. MASTER CARP TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 ekipe koje pecaju sutasnji carp cup su; 1.c.t. PARIS -SID2.c.t. MAKI3.c.t. S.B.S4.c.t. PS+ 5.c.t. ORTACI6.c.t. KRNJESEVCI7.c.t. OPTIKA PASCAN8.c.t. KLANICA RADIC9.c.t. SREMCI10.c.t.MASTER CARP TEAM Peca 10 ekipa kao sto sam i napisao u gornjem postu da je desetka predzadnje mesto tj. stara devetka!Vidimo se sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 a kako cu ja da pecam kad je takmicenje :-P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 pa u jezeru preko puta imas tamo 3 ribe malo sale Svetozare poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Zbog opravdan razloga ekipa C.T S.B.S nece moci da peca .Tako je je jedno mesto slobodno ako ima zainteresovanih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts