zima Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Sad gledam na TV da je juce i u Slovackoj poginuo ribolovac od udara groma na pecanju, U momentu udara groma dvojica su bili u camcu na naduvavanje na vodi i lovili sarane obojica su imali u rukama karbonske stapove i grom je udario jednom direktno u stap pa u glavu a drugom preko stapa u ruku i prepolovio camac. Ovaj sto je dobio u ruku je preziveo samo sa opekotinama po ruci ovog drugog su nasli na dubini od 3 metra. Evo pronasao sam i link http://udalosti.noviny.sk/z-domova/25-06-2013/cln-s-rybarmi-zasiahol-blesk-jeden-je-nezvestny.html?preview Znaci kad grmi i seva jebes ribu cuvaj zivot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Saucesce porodici. Sta reci...sem da je neko morao da prekine to takmicenje. Pa valjda znaju da se peca sa karboncima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 saucesce porodici,i ja sam pecao takmicenje na kasapskoj adi i kada je pocelo nevreme izvadili stapove i oborili vrhove na zemlju nije niko to morao da nam kaze jer smo to uradili radi svoje bezbednosti,ipak je tuga mlad zivot ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djula (Jetra) Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Neka mu je laka zemlja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 I ja bih dodao da jebes ribu i pecanje kad je nevreme. Ja cak bezim u kola i ne izlazim dok sve ne prodje .ima drugara ovde na forumu koji se sale na moj racun ali ja cim mi se mrsti sa neke strane pripremam sve i odlazim u kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Saucecse porodici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Saucesce porodici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariguz Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 strasno,saucesce porodici Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 iskreno saucesce porodici!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts