Limar Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Potrebna pomoc prijatelja,ume li neko da nasteluje sonar marke Raytheon da detektuje ribu i konfiguraciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Da li si siguran da ti treba neko podesavanje? Koliko ja znam svaki pokazuje i ribu i konfiguraciju istovremeno,a u parametrima za podesavanje imas samo za dubinu i osetljivost na koju ce reagovati za ribu...proveri samoda nije namesten samo za krupnu ribu u tom slucaju ti nece detektovati sitnu ribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Neznam sta je u pitanju,radi gps i sve okolo ali ribe ne ocrtava kao ni dno,sve je u nekim crvenim straftama i nacickano brojevima,inace je novo namontirano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Proveri da nije ostecen display Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Da li neko zna kako na sonaru Lowrance elite 4x chirp da podesim da mi cita prepreke i zapone u vodi. Pokaze mi konfiguraciju dna da li je tvrdo ili mulj, sprudove, ali granje nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts