Hodor Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 stavljam je u hranilicu i kad pecam fider a i kad pecam na boile najcesce koristim endeovu ali bih sad malo eksperimentisao i npravio svojujel pravio neko i imao uspeha aj dajte neke iskustva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Ja radim ovako: 1kg jecam1kg kukuriz1kg ovas1kg psenice500gr konop1kg krsene kore za torte Sve to samelem 70% fino i 30%grubo i na sve to dodajem jednu kesicu 250gr. aditiv VDE u prah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 hvala lepo al ja bi pre ubacio 1kg keksa mlevenog mesto te krsene kore za torte jer to i nzm sta je a kesk mogu da nabavim jeftino pa ga stavljam u svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Pa ja stavljam te kore jel imaju secer i neka lepa kremasta aroma...probacu da nadzem neka slika na net da vidis sta je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts