leskovcanin Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 kakva su vam iskustva sa ovim najlonom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 lepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 odličan najlon. jako dugo sam ga koristio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Jel sad losijeg kvaliteta pa ga ne koristis vise ili je neki drugi razlog sto si prestao da ga koristis? Cena mu je vise nego prihvatljiva pa reko da vidim iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 kad radi riba je odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Svaki je takav Ico! Inace, sve pohvale za Tritanium! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Jedini razlog sto sam prestao da ga koristim je sto sad pecam divlja pecanja na prologic xlnt, ali i dalje imam tritanium namotan na jednim spulnama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Vec nekoliko godina korstim 0,35 i 0,30 , najlon je vrlo mekan,otporan na krzanje i veoma jak ... preporuka za divlju vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Za divlju vodu mi i treba, jer uglavno su mi pecanja na divljim vodama i to u sevarima i mestima gde ima dosta trave koja zna dosta da mi pravi probleme, da mi najeda najlon i da se uvrce dok vadim sistem kroz tu gustu travu,. Nacuo sam da u poslednje vreme taj najlon nije nesto pa reko da se ne zajebem, mada to moze biti da je sedeo duze vreme u radnji i da se ispostio. Nisam ga do sad koristio pa sam hteo da cujem iskustva ljudi koji su ga koristili i jos uvek ga koriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ako mozes da nadjes Stren Stamina, zaboravices na druge najlone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Odlican najlon.Ranije su skoro sve sarandzije koristili zuti.Sad se nekoristi jer veoma tesko je dostupan.Medjutim sinergy je daleko jaci od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 I cena mu je duplo bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ja sam kupio ovaj danas http://img28.imageshack.us/img28/1809/oqls.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ja koristim i zuti i crveni , ja sam zadovoljan , bas sam pre koji dan na Tisi zakacio neki panj ili slicno nemoze ga pokidati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milan Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Koristim crveni tritanium 0,30,odlican najlon za te pare.Na zadnjem pecanju je pukla korda wide gape a najlon ostao citav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Koristim 0.28mm na spodu i zadovoljan sam za sada. Kada budem menjao najlon na masinama sa kojima pecam pretpostavljam da cu njega staviti samo malo deblji. Preporucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 I ja isto koristim 0.30 crveni najlon super i u zabacaju i na ribi ali me nervira jedino sto pravi stomak stalno kad zabacim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 I ja isto koristim 0.30 crveni najlon super i u zabacaju i na ribi ali me nervira jedino sto pravi stomak stalno kad zabacim Druze to nije do damila sigurno nego tehnike zabacaja,vetra itd....,sacekas da potone pa polako zategnes,ili pri kraju leta olova usporis malo rukom damil na spulni pa ce se ispraviti nece imati veliki stomak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Daxe,Boza i ovako ima problema sa daljinom,di ce jos da koci :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Daxe,Boza i ovako ima problema sa daljinom,di ce jos da koci :-DXaxaxax nemoj tako mlad je naucice Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Daxe,Boza i ovako ima problema sa daljinom,di ce jos da koci :-Dvaljda cu i ja nauciti u pm AHAHAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Ja sam kupio ovaj danas http://img28.imageshack.us/img28/1809/oqls.jpg Gde si kupio Toray i koja cena?Moze i na pp odgovor... Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Kupio u bugarskoj imas na pp gde i kolko kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Gde si kupio Toray i koja cena?Moze i na pp odgovor... bez ljutnje ali kao sto ti je poslao ili ce ti poslati na pp mogao si i ti da ga pitas na pp ovako se kvare teme , jer tema je sufix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts