ivan bk Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Da li je neko koristio proizvode ove firme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boba12 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Ja sam dobio njihovu narandzu i sljivu ali jos nisam isao da ih probam. Cim ih budem testirao javim ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Profile plus Sweet Plum po meni najbolja aroma slive,isto i pineapple juice sa malo s&o radi lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 ja sam probao strawberry jam na DTD i imao sam uspeha.sad me konkretno zanima fusion mix i dip posto sam narucio.isto mislim da pecam na DTD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Po meni skupa stvar za pecanje na dtd-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 hocu samo jednu kampanju od 4-5 dana da odradim,citao sam da je fusion mix prvenstveno za ona mesta gde ima mulja a kod mene ga bas ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Koristim mainline vec 5 godina i odlicno se pokazo.Svaki njihov mix ima aktivatora i najbolje radi kao kombinacija.Mainlinovi mixevi su jedni od najboljih sto sam video sto se tice sastava.Nisu brzi mixevi al kad pocne da radi nestaje.Moras da ih modificirash jer su dosta jaki za divlju vodu. Meni su se najbolje pokazali proactiv pineapple i activ maple8,fusion i grange na ovim prostorima nikad mi nisu dali ribu Imaju jedan od najboljih 50/50 mix na trzistu koji je u kompletu sa mlecnim proteinima i nije skup.Ja bi ti pre to preporucio nego fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts