Blackcarp Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Cao ljudi zanima me za prvi put kad se hrani mesto koliko se baci hrane ? 200g,pola kile,2 kile? Inace mesto je na divljoj vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Divlja voda je sirok pojam. Recimo, da na tu vodu koju ides, ima dosta ribolovaca koji bacaju nemilosrdno, prinudjen si da bacis vise. Ali ja recimo kad idem na divlju vodu,(jezero) po stapu, ili sistemu, bacim po saku dve niz najlon do mamca.Nekad, kad me mrzi da razvlacim, ja ili iskobram 0.5kg boila ili ako pecam na spod bacim 5-6 raketa do markera, ali mi prica sa raketom odlozi javljanje ribe sigurno pola dana do dan.Ima dosta ribolovaca koji bace odmah 5kg necega pa i vise, (ja to negodujem) ali samo sopstveno iskustvo i praksa a i sama voda i kolicina ribe koja se u toj vodi nalazi, ce te uputiti na kolicinu hrane koja ti treba za pecanje.Ja na pet dana pecanja ponesem 5-7 kg boila ili 5-6kg spoda. Ako u toj vodi ima mnogo sitne ribe, izbegavam spod sa sitnim zrnevljem, jer uvek mi je primarno i duze cekanje krupnije ribe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 Spod ili to je mesto na kom bacam hranu,blizu mi je na 15m ima ribe to znam da ima to je kanal dtd,ne bi da bacam odma po kilu po malo cu recimo na dva dana pola kile pa cu videti sta i kako,inace nema puno pecarosa kod mene na mom delu kanala ai svako ima svoje mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 Bacio sam 1 kg kuvanog kukuruza sa aromom celkera i doidao neke socilajne arome skoljke,posle 2 dana imao sara msm da nje bio tezi of 1 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brundo96 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Koja je najbolja aroma za boile da se doda i koliko ide arome na 1kg smiješe da li ima neka mjera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 3,60,3lb i ta Spro masina ali ona braon boje,posto sam video da ima takva i crna...jedan zaista solidan i jako lep komplet koji za relativno male pare daje mnogo lepu muziku,drugar kojem sam to prodao nema nikakvih problema ni dan danas.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts