Kule Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 http://s18.postimg.org/ttgiwzcb9/LISTA.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Ajmo Zile dodaj gas.......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 necete valjda da dozvolite da vas bije Kole na kecu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Kad ce lista!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 http://s23.postimg.org/7q6qhtfs7/LISTAa.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macola71 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 koliko traje takmicenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 http://s21.postimg.org/y4dbw4t2r/konacna_lista.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Cestitke svim ekipama ...i ekipi UKP na plasmanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Cestitke svim ekipama ...i ekipi UKP na plasmanu Hvala brate moj, hvala puno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Hvala kolegama sto su se odazvali i uvelicali prvo takmicenje u organizaciji UKP/-a. Cestitke svim ekipama na izdrzljivosti i pecanju po onakvoj vrucini, naravno cestitke ekipama u plasmanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 zile kralju pecanja cestitam i ekipama u plasmanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 sta je UKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 zile kralju pecanja cestitam i ekipama u plasmanuHvala puno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 UKP je Uprava kriminalisticke policije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 MRZIM KECA, KAKVO JE TO MESTO ZA PECANJE!!!! Jeste da je hlad ispod vrbe, ali to je strasno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 A dok je kucala riba bilo ti je lepo,mislim da je tvoja takticka greska bila kada ste krenuli da razvlacite sa vrbe tu ste nadipovali vodu i posle toga je bilo jako tesko bilo sta ocekivati,u svakom slucaju bili ste dobri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Tosa je bio izvidjac na vrbi, ali je sve uprskao svojim skokom! Ko nije video, to je bio skok-cista daska!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Ljudi a sto Tosu zovu Tosa vrba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Extra tesko vreme za pecanje.... ceatitke avim ucesnicima posebno 92-ci i UKP-u. i naravno svim ostalim takmicarima koji su zurili kuci ne sacekavsi proglasenje.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Uz svo duzno postovanje prema svim ekipama i takmicarima mislim da je krajnje nekorektno da se napusti takmicenje pre zavrsetka a pogotovo da se ne prisustvuje proglasenju pobednika ma koja to ekipa bila. Ispada na kraju da su pecale 4 ekipe a ne 11,krajnje neozbiljno i ja vise na taj nacin ne zelim da ucestvujem na policijskim takmicenjima. Srneca i praseca brigada i tona alkohola nije nikako za takmicenje vec za Dunav i Tamis i moze da se ljuti ko god hoce ali to je cinjenica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Ja sam takmicenje napustio u 10h jer mi je klincu bio rodjendan, a za ostale nemam pojma!!! Sto se tice jagnjetine i prasica to me nikada nije zanimalo i do sada skoro nikada nisam ni ostajao na zdranju!! Sto se mene tice, pecao sam svako druzenje do sada i pecacu i ubuduce i mislim da pravljenje ruckova-zakuski uopste nije potrebno, jer predstavlja pravo opterecenje za organizatora!!!Ziletu cestitke na organizaciji, a svim ekipama svaka cast na pecanju po onakvom paklu od vremena!!Jos da dodam da mozemo da skupimo kintu, platimo jezero i pecamo i Debeljacu ili bilo sta drugo. Cak mi ni pehari nisu potrebni (mada ih nikad i ne osvajam) Nemam nista protiv i da merimo sami ili da meri Bobanov cale ili ko god!!! Ja volim da pecam i da se druzim sa pecarosima, a uspeh mi i nije u prvom planu (jedino moram da sjebem Despote)! Da mi je bitan uspeh ne bi svako takmicenje legao da spavam u 23.00 i ustao u 07.00 časova! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Vrlo dobro znas da se ovo nije odnosilo na tebe vec ako se zove takmicenje onda je takmicenje ako cemo da se druzimo onda to mozemo i na divljoj vodi gde za pare koje damo mozemo mnogo dobro da se provedemo i uistinu jako malo da pecamo,ja kao neko ko se bavi time sa manje ili vise uspeha ne mogu da dodjem na takmicenje i da legnem da spavam (ti si stariji covek i komandir plus te boli kicma) vec dam sve od sebe jer volim da budem prvi i u ulici a kamoli na nekom takmicenju. Mislim samo da s obzirom da vec godinama pecamo takmicenja trebalo bi da idemo napred a ne nazad a ovo sto se desilo ne desavga se ni na takmicenjima u nekom selu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Extra tesko vreme za pecanje.... ceatitke avim ucesnicima posebno 92-ci i UKP-u. i naravno svim ostalim takmicarima koji su zurili kuci ne sacekavsi proglasenje....Hvala Bobi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Sledece takmicenje-druzenje na kanalu "SEBES"!!! salim se, svako neka peca kako god hoce, pozvani, dali pare, mogu da pecaju kako hoce... Cist je dokaz da i tarzan tehnika ne daje rezulatate svaki put... Kole, tebi i tvojoj ekipi svaka cast, par ekipa koje su standardne na svakom pecanju, da ne nabrajam sada svakog pojedinacno... neko moje.misljenje je da bolje peca i 9 ekipa na Debeljaci nego ove varijante ispaljivanaja, kao sto se sada desilo Ziletu, da sve ispostujes i pozoves na kraju po tvom dzepu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts