milivoj Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Hvala priajtelji već sam poručio 2 fox-a ima tri mojo carpa i ti me sam kompletirao dav jača za daljinu i dva na polovinu i opušteno ili samo dva na sredinu i prase na ledinu pa uživancija .Puno hval svima na odgovrima neka mi niko ne zameri nisam imao nameru da bilo kog uvredim ako jesam izvinite .Odo legat sutra valja goste na slavu dočekivati . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 A pazi kad znam gde je Milivoj kupio stapove :-D ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ljudi drago mi je da svi imate f.s. Ja vam od srca želim da imate i još novije serije f.s . Ali me interesuje sam srž ove teme tj naslov teme koji je po vama bolji štap od dva pomenuta i z prvog posta ? To ko šta ima nek čuva za sebe i nek se ponosi što je to sebi mogao da priušti na ovaj ili onaj način nisam istražni organ i lepo me za...le ko na šta peca i ko je ko i šta. Za mene ste svi ljudi koji vole prirodu i pecanje zato sam ušao na ovaj forum a ne da čitam kao neko ima nešto što vredi jako puno i time omalovažava nas koji to nemamo .Za sve vas koji patie od marki i renomiranih stvari samo jedno ću pitati .Dali ste bolji pecaroši i veći ljudi time što se hvalite priborom? Ima ovde ljudi koji su vozili ferari koji su postigli jako puno u životu pa se ne... če Time nečini odelo čoveka nego duša ga čini onim što jeste ! Čemu deoba ja imam pa imam ovde smo svi isti isvi ćemo doći na vodu dali jugom ili ferarijem ili audijem q7 .E bolje da se posvetimo pomaganju jedni drugima u nedoumicama da iskusniji poduče i preporuče neiskusne više ćete se ponositi dobrim delom što ste pomogli nekome da nemlatne pare i posle se kaje jer svi znate kako se teško zaradjuje "čast izuzetcima " koji bru pare sa drveta .Molim vas sve da nepravimo klasnu razliku barem na forumu i na vodi .Jer niko nikoga neće poštovati po tome kav pribor ima nego po tome kakav je čovek Bar ja tako. Ako mislite da ovo nije prikladno što sam napisao neka me banuju jer nisam došao na ovaj prelepi forum da čitam o imovinskom stanju par kolega nego da razmenimo znaja družimo se učimo i naučimo druge jer sam draž ribolova nije u skupim stvarima jer lepše je u dobrom društvu sedeti kraj vode pecajući na bambuse nego sedeti negde dalje od svih i prsiti se sa par hiljda eura pribora mislim da to vredja intelekt ljudi koji cene prirodu i drugarstvo i nemogu na legalan način da steknu novac da prežive i da skupe da se druže sa kolegama kraj vode .Kako niko nije rekao od vas što se ku..te sa fs .Ade da organizujemo druženje i da skupimo svi pare za kolege koje nisu u mogućnosti da sebi priušte dolazak na druženeje time bi bili veći ljudi i prijatelji .Nemoj neko dase uvredi jer sam predočoi svoje mišljenej Pazi napisao si ne koliko nebuloza kao,nelegalan novac to je nepostovanje ljudi koji su sposobni da sebi priuste sta im dusa pozeli a isto tako uzivaju u prirodi sa istim ljudima koji to sebi nemogu da priuste!!!a posle trazis da neko od nas nelegalnih ulaze u VAS LEGALNE???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ajde molimte pročitaj post koji sam napisao i nemoj tim tonom !a posle trazis da neko od nas nelegalnih ulaze u VAS LEGALNE???!!! Čemu ovo i ko ti je šta tražio ??? Ajde čoveče spusti malo loptu i pročitaj post koji sam napisao .I nevidim što se ti osećaš prozvano .I nedeli narod na mi vi oni jer nije lepo .I ne obraćaj mi se više tim tonom jel može tako ? Drugo da sam želeo svadju nebih ulazio na forum o ribolovu .Citiram sebe netraži ti niko ništa sem saveta .Svi za sebe ima dovoljno i ko nema ima nas dosta kao nas nazivaš" legalnih " da se pomažemo a ti uživaj gospodine u svom svetu niko te nedira Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Procitaj ponovo svoj predhodni post...ne koliko puta pa ce ti biti jasno zasto sam ljut. srecna ti Slava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Drugari, temu od Avgusta meseca smo oživeli na bezveze. Čovek je kupio štapove poodavno. To što je zima, ja mnogo dobro razumem. I meni se peca, sav sam nervozan, idem na mesta na kojima maltene znam da necu bip imati da bih bio pored vode. Nemojte da se svađamo zbog budalaština. Svaka tema koju sam čitao u poslednjih 15 dana nije bez neke rasprave. Ja sam prvi počeo da se svadjam sa Ganicem u temi mašina za mlevenje, realno na bezveze. Ne sumnjam da čovek zna da peca i iznosi svoje mišljenje, kao i ja. Ovim putem mu se izvinjavam za neke malo grublje reči, možda nije trebalo tako da nastupim, iako mi je pastamatic i dalje brój 1 što se hisa tiče, imao sam priliku da pecam sa njima. Verujte mi, svašta sam probao, sa jeftinim, skupim, srednjim... century ng stara serija, za koju mnogi tvrde da je najbolji all rounder svih vremena, po mom ukusu i mišljenju ne može da obriše cipele free spiritu. Što se Prologica tiče, pitao sam Janeta za model c3. Čovek mi kaže da je sličan hisu. Ja uzmem i probam i uverim se da je u pravu, potpuno. Neće možda trajati kao his, ali pružiće mnogo dok traje. Foxa sam probao samo stare serije.. tipa Gladiatora. Vrhunski štap za daleke izbačaje. Što se entity-ja tiče, takodje sam ga probao, štap jako sličan c3. I jedan daju mnogo za ono koliko koštaju. Pozdrav svima. Zima je duuuga.. ostavite malo municije za svadjanje i za januar i februar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ma ja ipak mislim da taj c3 kurcu ne valja ! ( i idemo novi krug :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ma ja ipak mislim da taj c3 kurcu ne valja ! ( i idemo novi krug :)Ja to isto mislim za entity stapove koje sam imao, prevelika reklama za nista malte ne, ali vise svakako nije aktuelno, covek uradio najbolji izbor sto je mogao kupio je FOX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dobro si se setio da izneses misljenje lebe mekani :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dobro si se setio da izneses misljenje lebe mekani :-Djbg baca sad sam osetio potrebu da kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ljudi drago mi je da svi imate f.s. Ja vam od srca želim da imate i još novije serije f.s . Ali me interesuje sam srž ove teme tj naslov teme koji je po vama bolji štap od dva pomenuta i z prvog posta ? To ko šta ima nek čuva za sebe i nek se ponosi što je to sebi mogao da priušti na ovaj ili onaj način nisam istražni organ i lepo me za...le ko na šta peca i ko je ko i šta. Za mene ste svi ljudi koji vole prirodu i pecanje zato sam ušao na ovaj forum a ne da čitam kao neko ima nešto što vredi jako puno i time omalovažava nas koji to nemamo .Za sve vas koji patie od marki i renomiranih stvari samo jedno ću pitati .Dali ste bolji pecaroši i veći ljudi time što se hvalite priborom? Ima ovde ljudi koji su vozili ferari koji su postigli jako puno u životu pa se ne... če Time nečini odelo čoveka nego duša ga čini onim što jeste ! Čemu deoba ja imam pa imam ovde smo svi isti isvi ćemo doći na vodu dali jugom ili ferarijem ili audijem q7 .E bolje da se posvetimo pomaganju jedni drugima u nedoumicama da iskusniji poduče i preporuče neiskusne više ćete se ponositi dobrim delom što ste pomogli nekome da nemlatne pare i posle se kaje jer svi znate kako se teško zaradjuje "čast izuzetcima " koji bru pare sa drveta .Molim vas sve da nepravimo klasnu razliku barem na forumu i na vodi .Jer niko nikoga neće poštovati po tome kav pribor ima nego po tome kakav je čovek Bar ja tako. Ako mislite da ovo nije prikladno što sam napisao neka me banuju jer nisam došao na ovaj prelepi forum da čitam o imovinskom stanju par kolega nego da razmenimo znaja družimo se učimo i naučimo druge jer sam draž ribolova nije u skupim stvarima jer lepše je u dobrom društvu sedeti kraj vode pecajući na bambuse nego sedeti negde dalje od svih i prsiti se sa par hiljda eura pribora mislim da to vredja intelekt ljudi koji cene prirodu i drugarstvo i nemogu na legalan način da steknu novac da prežive i da skupe da se druže sa kolegama kraj vode .Kako niko nije rekao od vas što se ku..te sa fs .Ade da organizujemo druženje i da skupimo svi pare za kolege koje nisu u mogućnosti da sebi priušte dolazak na druženeje time bi bili veći ljudi i prijatelji .Nemoj neko dase uvredi jer sam predočoi svoje mišljenej Samo me zanima dal' si ovo sve sam smislio, il' ti je neko pomogao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 FS ili Century,koji je bolji,Fs najbolji ili obrnuto,samo se o tome diskutuje.Evo da vam malo razbije monotoniju.. http://www.ruten-unikate.de/ruten/bad-boy kliknite na Details und preise E,to je perverzija .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 FS ili Century,koji je bolji,Fs najbolji ili obrnuto,samo se o tome diskutuje.Evo da vam malo razbije monotoniju.. http://www.ruten-unikate.de/ruten/bad-boy Mozda ce neko sada da kaze da ovaj ne valja jer je skup? Steta sto nemamo neke domace stapove pa da ne pecamo na ove agresorske jbm li ga mozda su ozraceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Kod mene na Dunavu ko nema kordin peskir za brisanje znoja njega teramo i pravimo mu razne gadosti da ode. A ne daj boze da izvadi c3 da peca, smeje mu se cela obala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Samo me zanima dal' si ovo sve sam smislio, il' ti je neko pomogao?Zašto me pocenjuješ Neboša zašto bi mi neko pomagao ja sam inavalid u noge a nisam u glavu .Dali misliš da je u redu da me tako podceniš ? Mislim da je ovo sa tvoje strane potvrdilo teoriju kav si čovek svaka ti čast kolega po štapu .Uvreio si moj intelekt i mene kao čoveka si omalovažio svojom izjavom .Nemam potrebe za daljom diskusijom izmedju mene i tebe Hvala ti na toplim rečima koje opisuju tvoju ličnost , Zamolio bih te da mi se neobrćaš više i ne citiraš moje postove a moderatore i admina da pročitaju tvoje omalovažavanje Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Kod mene na Dunavu ko nema kordin peskir za brisanje znoja njega teramo i pravimo mu razne gadosti da ode. A ne daj boze da izvadi c3 da peca, smeje mu se cela obala.Po tebi svi treba da se oblacimo kod kineza,da vozimo Yuga,pusimo neku krdzu i ne znam ti ja sta jos da nekog ne bi uvredili.Zajebite to vise,svako ima pravo da uziva u plodovima svog rada,neko ima vise,neko manje ili moze i ovako-neko hoce da plati svoj hir i licno zadovoljstvo a nekom ste stislo dupe pa hoce i da stisne i da prdne,kad vidi da ne moze onda oplete po ovima drugima.Ko nema za skupu opremu ili nece da trosi na istu,postovacu ga ali nemoj te se iseravati po onima koji imaju,ne valja biti pakostan i ljubomoran. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Bad boy je sranje, kao i f.s. i century. Fox je zakon.Fox sam baca pod sajlu ima nova serija, nije vise rangemaster, sad je sajlamaster. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ma kav fox bambus sa motalicom je zakon hahahahahhaha(Treba da otvorimo temu" tehnički nokaut" pa da se svadjamo dok ne dodje prolece hahahah) Ma koji pribor vaznije je čojstvo i drugarstvo i poštovanje samog sebe pa i svuh ostalih .Ne treba meriti čoveka po tomena na šta peca nego kako peca i u kavom društvu peca .Nečini kraljevska odora kralja jer i bez odore kralj je kralj (kao što kažu nekome nestoji ni versaći odelo ako nezna da ga nosi ,Dzaba mu ferari u graži kada ga nezna da vozi tako kažu u mom kraju )Jer glupo je čoveka vrednovati po tome šta ima ako nije čovek dzaba mu sve .Pecao sam sa svakavim ljudima u životu sa nekima i dalje pecam a nekima ma ni dobar dan nekažemo .Najviše od svega mrzim podele po bilo kom osnovu svi smo ljudi i svi smo ispali da ne kažem odakle .i svi jedemo hleb balkanski ispod jednog neba i sa jedne velike balkanske njive Tako da smo svi isti pod kapom nebeskom (htedoh reći svi smo ljudi .Neki manje neki više a neki nikako ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Neso druze ne iseravam se ja ni po kome, mene samo pukne mrakaca kad vidim da su se dobri ljudi okrenuli samo opremi i da je citav forum izgubio smisao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Neso druze ne iseravam se ja ni po kome, mene samo pukne mrakaca kad vidim da su se dobri ljudi okrenuli samo opremi i da je citav forum izgubio smisao.O tome pričam celo vreme a neki se vredjaju zato ne znam e nek si rekao Tonac BRAVO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Tonac,imam ja Kordin peskir,vece sranje u zivotu nisam video a ni osetio platio ga 10e :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Svi ribolovci znaju da je muž pecaroš božji poklon za žene. Pitate se zašto? Vrlo jednostavno. Muž pecaroš je odlučan, na vetru, suncu, kiši i mrazu iskaljen, te je fizički skoro neodoljiv. Pravi je vitez, tojest hrabar je i neustrašiv. Čak je i ranoranilac. Pogotovu u pecaroškoj sezoni. Voli prirodu i pozitivnim vibracijama obasipa ukućane. Jak je i snažan, jer redovno trenira, tojest na svako pecanje ponese bar 50 kila tereta, u vidu opreme. Osim toga bavi se dodatnim fizičkim aktivnostima, kopa gliste, rovce, turpake... U kuhinji je pravi velemajstor. Mesi čudesne sastave od samo njemu znanih začina i sastojaka, poput novozelandskih algi, fishfeed ulja, caiuser fruita, brašna od GLM školjki… Kuva makrobiotsku hranu, tojest konoplju, žito, ječam, stari kukuruz, ali zna da pravi i boile koje su komplikovanije i od Rafaelo kuglica (no, o tim čarobnim kuglicama jednom drugom prilikom). Preuzeto sa drugog foruma tj Trofej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ja taj kordin peskir nosim na plazu kad treba da se zakunem ja se kunem u njega zato pazi sta pricas !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ja imam Fox-ov peskir :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ja imam jelen pivo peskir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts