ganic Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 A što nemože sa jugom a može sa mercedesom zato što mečka iam više konja ili zato što ima klimu a jugo nema ?E isto tako i sa štapovima germina je sinonim za sve štapove i trajaće kao i fića i jugo i mercedes nemogu svi da voze bolji auto od juga i nemogu svi u koje se računam i ja da daju za senčurije godišnju platuA za fox dignemo kredit pa polako procitaj lepo moj post , nista zlonamerno ali da ponovim da fox ,prologic i svi ti stapovi u srednjoj klasi su manje vise isti i sve isto mogu uraditi sa svim tim stapovima a sa stapovima u vecoj klasi mogu vise i imaju druge perfomanse koje nisu potrebne svima . Ako poredis automobile to ti je kao da poredis yuga u ferarija , a onda pitanje dali svima treba taj ferari ? Ako ti nije potreban kupi obicno prevozno sredstvo a ima ljudi kome i netreba a ima para pa kupi da se vozi po gradu i sepuri njime. I sve je to van teme. Ali znam da sve sto sam imao firme fox mi je isto i kod firme prologic ili daiwe samo se natpis razlikuje. Nemoj da mislis da je fox ili nesh nesto bolji od prologica sve je to isto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 A što nemože sa jugom a može sa mercedesom zato što mečka iam više konja ili zato što ima klimu a jugo nema ?E isto tako i sa štapovima germina je sinonim za sve štapove i trajaće kao i fića i jugo i mercedes nemogu svi da voze bolji auto od juga i nemogu svi u koje se računam i ja da daju za senčurije godišnju platuA za fox dignemo kredit pa polako i niko nekaze da treba ili mora da kupis century ,free ili harisson ako nemas potrebe za tim inako ti nesto jeftinije zavrsava poso. A ako ti germina vrsi poso ne menjaj je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Svako ko ima para bi kupio Century i slicno.....da se ne lazemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Verovatno ali nemaju ni svi potrebe za takve stapove .i da ima primera gde u mom okruzenju imaju ljudi stapove srednje klase i iz njih izvlace maximum a ljudi sa najskupljim nemogu ni priblizno . Znaci nije svaka puska ubojita. Ko sto imam drugare koji su u 90% na takmicenjima u plasmanu sa srefnjebudzetskom opremom a ima ljudi i to dosta kupuju pribor bukvalno najskuplje sto ima a takmicenje su videli samo na tv. Ode sve u off jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 isto ko sto nemaju svi potrebe da imaju puno para.....ali bi voleli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 ... a ima i onih koji vole da pecaju, pa pecaju onim sto im padne pod ruku... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Mislio sam na ove izvikane sarandzije sa takmicenja,a i na world carp classic-u nisam video da ijedna ekipa koristi prolzogic stapove ma koja klasa bilaovo si u pravu i mene zanima zasto je to tako???npr. i nas administranor Jane je celu Makedonsku ligu pecao na prolodjik c3 i cc3 i pricao jedan baca na drugu obalu,mora da ga kocis,drugi sam cupa ribu iz granja,jedan oseca ribu,drugi baca gde pozelis... i onda ode covek na svetsko prvenstvo i ponese fmj i his ive.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Ma treba pecati,pecati i pecati a ko kolko moze i kolka je potreba to neka uzme ali nemoj da se uporedjuju babe i zabe jer je suludo meriti nesto sto nije realno ni priblizno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Ima ovde jedan deckonja koji koristi novi Horizont,mozda bi mogao uporediti ga s nekim drugim stapom koji je dosad koristio :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Ljudi kupio sam stapove odavno! :) :) Hvala u svakom slucaju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Kako si mogao da kupis stapove bez svih ovih pametnih postova ????? Ti stvarno mislis da ti znas sta ti treba ?????????????????? Neverovatno. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 I to sto kazes, sad mi dodje da prodam ove moje posto-zasto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 I to sto kazes, sad mi dodje da prodam ove moje posto-zasto! ma sta bilo da si kupio fox,prologic ili nesh sve je isto veruj mi i istog kvaliteta samo cepaj i pecaj i uzivaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Ma kome se sta svidja neka kupi! Samo da se ide na pecanje sto vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Pa i sam uvoznik peca na century stapove,valjda ti to nesto govori? govori mu da pricas nesto sto ne znas... sa sadasnjim uvoznikom sam pecao vise puta u proteklih par godina i nikada nije pecao na pomenute stapove... koliko znam od pomenutih stapova ima samo par slomnjenih u magacinu... Pa ako toliko hvalis prologic onda znas i ko ga uvozi zna ko ga uvozi, zato mu i nije jasno sta pricas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Mora da si i ti neki karatista? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Miko jesi pecao nekada na Prologic K1? Da vidis kako je ostar i zna da iskoristi prednost i udari kontru....Opasan je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Miko jesi pecao nekada na Prologic K1? Da vidis kako je ostar i zna da iskoristi prednost i udari kontru....Opasan je! hahahhaha to neki kinez sklepao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 K1 je borilacki klub...takmicenje tepača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 A ne slazem se ni za his-ove,po.mom skromnom misljenu ne vrede ni trecinu cene koliko su...mislim da je sramotno da sa 3.90 i 3.5l pecati na onoj barici safari,ne sramotno nego dari hiljade eura za 30 m zabacaja cista glupost Misljenje je ko supak, svako ga ima! Govoriti da Free spirit Hi-S ne vrijedi ni trecinu cijene koju kosta moze samo neko ko je zavidan, ko ne moze sebi da priusti taj stap nikad a mozda ni tad i neko ko taj stap nije nikada vidio a kamoli ga uzeo u ruke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Zuti karton! .....jel da Milanceshow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Cisto da ti kazem da imam mnogo skuplje stapove od his-ova,ne znam zasto bi bio zavidan,ja sam izneo svoje misljenje,i za mene ne vredi nista a kamoli trecinu ako bas hoces da znas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Normalno,fox ostavis unucima a na prologoc ni sam ne mozes da se napecas kao covek sa ovom izjavom si se malo zeznuo. Isto ti je ili fox ili prologic. A unucima mozes ostaviti i te tvoje skuplje stapove od hisa pa da ti se sutradan smeju ko da je tebi deda ostavo leskov prut ili germine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Cisto da ti kazem da imam mnogo skuplje stapove od his-ova,ne znam zasto bi bio zavidan,ja sam izneo svoje misljenje,i za mene ne vredi nista a kamoli trecinu ako bas hoces da znasa na koje to ti stapove pecas sto su skuplji od 1500e. Mene zanima koji su to skuplji i bolji od hisa mozda neko sa ade oce da se proserava malo.a to sto su kod nas u srbiji 1300e to mislim da su jedino kod nas toliko. Nekazem da su najbolji ni najskuplji ali me zanima nasta ti pecas pa kudis hisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Mora da si i ti neki karatista? nisam neki, dosao sam do zelenog pojasa a onda batalio karate i presao u sarandzije... ni tu nisam neki cim nisam pecao famozni serbian karp kup... ali sam srecan covek bez obzira na sve to imas li neko pametnije pitanje ili i dalje ne znas sta ces sa sobom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts