Kristijan_Sombor Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 "Tata milsim stvarno da je vreme da prodamo Moskvič i kupimo neki bolji auto"A KOJI JE TO AUTO BOLJI OD MOSKVIČA?!R.I.P. Ilija Čvorović 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 a na koje to ti stapove pecas sto su skuplji od 1500e. Mene zanima koji su to skuplji i bolji od hisa mozda neko sa ade oce da se proserava malo.a to sto su kod nas u srbiji 1300e to mislim da su jedino kod nas toliko. Nekazem da su najbolji ni najskuplji ali me zanima nasta ti pecas pa kudis hisaovo i mene jako interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 a na koje to ti stapove pecas sto su skuplji od 1500e. Mene zanima koji su to skuplji i bolji od hisa mozda neko sa ade oce da se proserava malo.a to sto su kod nas u srbiji 1300e to mislim da su jedino kod nas toliko. Nekazem da su najbolji ni najskuplji ali me zanima nasta ti pecas pa kudis hisaI ja sam bas znatizeljan koje stapove koristis cisto informativno ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ljudi ne palite se na ovakve tipove. Ponavljam, ovaj ih nije ni vidio uzivo osim mozda kod nekoga na rod podu i to izdaleka! Kod mene barem ne prolaze ove djecije fore :e da znas, imam i ja u kuci skuplji autic od tebe, samo mi tata ne da da se igram sa njim napolju.U suprotnom ne bi ovako budalasao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 kakve to sad veze ima sto ti imas skuplje i koga to briga imas to za sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Kakve veze koliko kostaju,ako kazem da za mene ne vrede nista to ne mora da znaci da svima ne valjaju.Nisam potegao tu temu da bi pricao na koje stapove pecam,niti pricao o bilo kakvom kupu,verujem da si srecan makar pecao i na prologic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 naravno, sve to stoji sto ti kazes. Ali ovde su tema bili stapovi iz srednje klase, ne iz te u koju spadaju ti na koju pecaju ti koje si naveo. najmanji problem bi bio svaki put kad neko trazi savet za stap da mu se kaze da kupi HI S. Svi znamo da je to najbolji stap. Ali malo ko od nas moze da si ga priusti. Ti Izvikani mogu. I ja bi ga kupio kad bi mogao. Pre ili kasnije verovatno hocu. Kad postanem ozbiljan sarandzija, za sada mi je dobar i C3, ja sam jos mlaki sarandzija, nemam ove godine ni malo vise od 80-tak dana na vodi. u cetri drzave na 6-7 razlicitih voda i na skoro svakoj sam imao ribu preko 15kg. Ali neka, cekacu da se uozbiljim pa kupim HI S pa onda mozda budu svi preko 20kgNije Centuri mongo jeftiniji od F.S., malo se voliras!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Cisto da ti kazem da imam mnogo skuplje stapove od his-ova,ne znam zasto bi bio zavidan,ja sam izneo svoje misljenje,i za mene ne vredi nista a kamoli trecinu ako bas hoces da znasKakva glupost !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Glupost za ogranicene,ne moze svakom da se svidja,mozda je vama dobar zato sto ne mozete da ga kupite.Cela moja prica je bila o misljenju da je fox bolji od prologica,a onda se udarila sujeta ili kompleksi koje ne zelim da komentarisem.Izneo sam misljenje i za stapove koji su u naslovu. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ajde ti nam otkrij tajnu na koje ti to štapove pecaš, verujem da nas sve zanima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Glupost za ogranicene,ne moze svakom da se svidja,mozda je vama dobar zato sto ne mozete da ga kupite.Cela moja prica je bila o misljenju da je fox bolji od prologica,a onda se udarila sujeta ili kompleksi koje ne zelim da komentarisem.Izneo sam misljenje i za stapove koji su u naslovu. PozdravNe, meni je dobar zato sto ga imam! A po cemu je tebi los? Jel zato sto ne mozes da ga kupis pa ajde da pljunem na njeg ili pak los je jer ga nisi niti probao a ni vidjeo ocima svojim ili sto si ogranicen ? Ovo sve ne bi bilo napisano da upravo iz okvira teme nisi izasao sam pa i iz sujete pljunuo na stap koji vrijedi svakog centa ulozenog u njega. Eto ja toliko .... a ostalim kolegama pokazi na sta pecas, a mene licno zaboli jer sam siguran da to nije to sto pricas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Glupost za ogranicene,ne moze svakom da se svidja,mozda je vama dobar zato sto ne mozete da ga kupite.Cela moja prica je bila o misljenju da je fox bolji od prologica,a onda se udarila sujeta ili kompleksi koje ne zelim da komentarisem.Izneo sam misljenje i za stapove koji su u naslovu. Pozdravmoze da se nesvidja nekom ko je sujetan a i nije iskljuceno da su ukusi razliciti ali da nevredi ni trecinu od onog sto kosta malo sibse zajebo. Neznam kako si zakljucio da nemogu da ga kupim,a i necu da ih kupim jer ih vec imam i netreba mi dupli komplet. A komplekse na vodi nemam jer od 365 dana u godini ja sam 150 sigurno pa od tih 150 uboscu neki dan da izlecim komplekse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Glupost za ogranicene,ne moze svakom da se svidja,mozda je vama dobar zato sto ne mozete da ga kupite.Cela moja prica je bila o misljenju da je fox bolji od prologica,a onda se udarila sujeta ili kompleksi koje ne zelim da komentarisem.Izneo sam misljenje i za stapove koji su u naslovu. PozdravJos veca glupost!!!!Inace imam tri garniture F.S.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Kupi i cetvrti da se nadje Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ljudi drago mi je da svi imate f.s. Ja vam od srca želim da imate i još novije serije f.s . Ali me interesuje sam srž ove teme tj naslov teme koji je po vama bolji štap od dva pomenuta i z prvog posta ? To ko šta ima nek čuva za sebe i nek se ponosi što je to sebi mogao da priušti na ovaj ili onaj način nisam istražni organ i lepo me za...le ko na šta peca i ko je ko i šta. Za mene ste svi ljudi koji vole prirodu i pecanje zato sam ušao na ovaj forum a ne da čitam kao neko ima nešto što vredi jako puno i time omalovažava nas koji to nemamo .Za sve vas koji patie od marki i renomiranih stvari samo jedno ću pitati .Dali ste bolji pecaroši i veći ljudi time što se hvalite priborom? Ima ovde ljudi koji su vozili ferari koji su postigli jako puno u životu pa se ne... če Time nečini odelo čoveka nego duša ga čini onim što jeste ! Čemu deoba ja imam pa imam ovde smo svi isti isvi ćemo doći na vodu dali jugom ili ferarijem ili audijem q7 .E bolje da se posvetimo pomaganju jedni drugima u nedoumicama da iskusniji poduče i preporuče neiskusne više ćete se ponositi dobrim delom što ste pomogli nekome da nemlatne pare i posle se kaje jer svi znate kako se teško zaradjuje "čast izuzetcima " koji bru pare sa drveta .Molim vas sve da nepravimo klasnu razliku barem na forumu i na vodi .Jer niko nikoga neće poštovati po tome kav pribor ima nego po tome kakav je čovek Bar ja tako. Ako mislite da ovo nije prikladno što sam napisao neka me banuju jer nisam došao na ovaj prelepi forum da čitam o imovinskom stanju par kolega nego da razmenimo znaja družimo se učimo i naučimo druge jer sam draž ribolova nije u skupim stvarima jer lepše je u dobrom društvu sedeti kraj vode pecajući na bambuse nego sedeti negde dalje od svih i prsiti se sa par hiljda eura pribora mislim da to vredja intelekt ljudi koji cene prirodu i drugarstvo i nemogu na legalan način da steknu novac da prežive i da skupe da se druže sa kolegama kraj vode .Kako niko nije rekao od vas što se ku..te sa fs .Ade da organizujemo druženje i da skupimo svi pare za kolege koje nisu u mogućnosti da sebi priušte dolazak na druženeje time bi bili veći ljudi i prijatelji .Nemoj neko dase uvredi jer sam predočoi svoje mišljenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Milivoje ima nesto sto je tacno u tvom pisanju ali upravo to i radim na ovom forumu, da pomognem ljudima da ne grese ali ljudi koji si manje iskusni a i oni koji su sujetni pitaju a onda na dobijen odgovor odgovaraju negativno. I tu onda nastaje ovakva rasprava a to ko sta ima to je licno njegova stvar ali nemozes da kazes da nesto nevredi ni trecinu od placenog a to nisi ni uzeo u ruke.imao sam skoro raspravu o masini koja je bolja za mix i glupo je da se ponavljam .isprobao sam sve sto ima za mesanje i pravljenje kobasica i reko da ako imas prostora nema boljeg od pneumatskog pistolja a neko ko nema mesta i nije probao tvrdi suprotno . I ako si vec pitao i dobio odgovor znaci da to sto si pitao neznas a nemoj na dobijen odgovor reagovati negativno. Tu smo da se pomognemo da nebi trosili novac na gluposti ili na nesto sto nevredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ja nikada prijatelju nisam rekao da f.s nevredi to su drugi rekli Drzao sam ga u rukama na takmičenju lep je ali je meni nedostižan više volim da uživam u dobrom društvu i da novac ulažem u bolje sutra svojoj deci nego da lupim par hiljada na pribor ada mi deca zele nešto .Nego poštovani Ganiću reci mi o ova dva štapa po tvome mišljenju koji je prikladniji za divlju vodu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Koja dva da se ne vracam da citam od pocetka sve mislim da je bilo pitanje fox renger ,c2 i nesh entity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Fox ranger ili nash entity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Baca,diskutabilno pitanje za siroke mase,zbog nedostupnosti Fox stapova malo ko moze pricati o njima,vise je rekla kazala,ko ih ima cuva ih ili teske duse ih proda..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Da nebi bilo dalje rasprave imas pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Baca,diskutabilno pitanje za siroke mase,zbog nedostupnosti Fox stapova malo ko moze pricati o njima,vise je rekla kazala,ko ih ima cuva ih ili teske duse ih proda.....Svaka ti čast na iskrenom odgovoru prijatelju hvala ti .Ja sam probao foxa ranger xts 13" 3,50 i polako skupljao novac za dva štapa i time dotako vrh svog budzeta jer koliko sam para dao na štapove koji su pucali i listali se mogao sam da ih kupim i ranije nego jbg nisam imao za bolje a volim da pecam pa sam pecao sa tim što imam i bio presretan jer sam uvek bio okružen dobrim društvom i pravim prijateljima i to mi je i sada bitnije od pribora i tako će biti dok dišem.Nadam se da će mo se svi jednom sastati na nekom jezeru i družiti se i pecati i da ćemo razmeniti iskutva i pomoći jedni drugima da neiskusni nauče nešto a iskusni dopune znanje .Bolje bi bilo da se otome dogovaramo gde u aprilu otići svi kao forumsko druženje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Fox ranger ili nash entity?xts ti je oko 140 e komad ,a nesh mislim da je oko 100 a c2 mislim d nema 200e 3kom.i mislim da ti cena sve govori. Pa ti odluci a mislim da ces u ceni od ovih najskupljih naci dosta bolje ali naravno polovne. Tako bi ja postupio pa vise nebi kupovao prodavao pa opet kupovao itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Kupi i cetvrti da se nadje A ti pecaj na svoje superpreskupe germine special edition 2013! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts