Srkijan Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Fx11 slaze bolesno dobro, ima duzu spulnu a samim tim obecava dalek izbacaj sa adekvatnim stapom. Cini mi se da se dril ne cuje toliko jasno kao kod ultegre. To sam zapazio kod Nikole koji peca na njih(ako gresim neka me ispravi). Lepa na oko, jos ako je stap crn bombona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 i Baća limara nemoj da uzimaš za ozbiljno... Jeste dobar lik al je zaljubljen u foksa.. Ima i gaće od foksa da kupuje još malo... On beži od shimana ko djavo od krsta... Niko ne kaže da te fox ne valjaju ali to je pozeraj... Ultegra je ultegra ko što sremac kaže provereno i kraj priče..Kao nas drugar dobices na poklon kozne tange Fox... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Kao nas drugar dobices na poklon kozne tange Fox...Neka hvala eto ti to pa daj mom komšiji banetu lepo će te se slagati i on voli fox.. Hahah :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Neka hvala eto ti to pa daj mom komšiji banetu lepo će te se slagati i on voli fox.. Hahah :-Dne lazi bane voli šunjku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 dobro izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Milance, dodji kao sto si obecao pa je pogledaj kako cuci na FOX Gladiator-u, a mozes i da zama'nes na poljancetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 video sam danas uzivo igracku , lepo slaze najlon sve ostalo igracaka spram simana koji se nudi u toj klasi.spulna je u precniku 6 cm qd je takav da moras srafilicu da nosis . generalno misljenje je da je cena velika za tu masinu .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 imam slicne takvima,malo vece. U pitanju su 12000 fx,sa klasicnim bait runerom.Ove su jos bolje i vece, pa i lepse izgledaju ,po meni. Spulna je kao na Basiama.Probao sam ih ,odlicno rade i slaganje najlona i dril, pa i sve ostalo. Masinice za preporuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 imam slicne takvima,malo vece. U pitanju su 12000 fx,sa klasicnim bait runerom.Ove su jos bolje i vece, pa i lepse izgledaju ,po meni. Spulna je kao na Basiama.Probao sam ih ,odlicno rade i slaganje najlona i dril, pa i sve ostalo. Masinice za preporuku. Ma vrede one i više samo narod nezna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 I ne mesati navedenu masinu sa istom takvom samo manja verzija,po meni za neki fider.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Nisam nikada koristio fox-ove masine,al pre bih uzeo nekog shimana ili daiwu nego njihv prototip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Shimano Ultegra XSC 10000 koja mi je baš zapala za oko....ali...Posle ovog videa ću dobro da razmislim o kupovini...i sličnih videa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 znas sta za tebe su motalice naj bolje kakav simano fox ili daiva ! pa da si kovač i nakovanj bi ti pokvario .samo da miznati kome pala napamet ideja da rastura masinicu i zasto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 alo on zatvoren lezaj maze nekom masću lezaj koji se okrece sporo ma daaaj bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Shimano Ultegra XSC 10000 koja mi je baš zapala za oko....ali...Posle ovog videa ću dobro da razmislim o kupovini...i sličnih videa... Da'l je moguce da su plastikence gurnuli u masinu? Mada bilo bi mi logicno da su i levi i desni lezaj (gde ulazi osovina rucice) stavili plasticne.........ovako mi malo sumljivo da je jedan plastikenac a drugi NE !? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 mas jok ja otvaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Tasin sta ce ti?Ti si svakako batalio pecanje dok neresis stambeno pitanje ili gresim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ovaj na videu je samo jos jedan pametolog u nizu. Prepun ih je internet, za njih nikad nista nije dovoljno dobro i u sve se moraju petljati.A ustvari su obicni debili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Takvih videa na youtube ima i za Basia, i za Aero Technium i za Iphone 6 i za Samsung S6 i za Bentley Continental i za BMW X6... glupi ljudi sa previse slobodnog vremena. Imam ultegru xsc od septembra. Imao sam tu srecu da sam vec izvadio nekoliko krupnih riba na nju. Masina radi kao sat. Mnogo mi je drago da sam je kupio i kao dugogodisnji korisnik ultegri mogu da kazem da je sigurno najbolja koja je do sada napravljena. Modeli stari popuz xt, xsa, xta... su mozda bili za nijansu jaci. Ali kod novog modela je postignut savrsen balans izmedju, snage, lakoce, izgleda, performansi. Ko prati malo na youtube i vimeo filmove o saranskom ribolovu moze da primeti da jako mnogo ljudi koristi ove masine kao i model xtc ili ci4. nemoguce da celom svetu valjaju samo Srbinu nisu dobre. Ne vadimo na njih bikove nego sarane. Nece nista da pukne ili se iskrivi ili tako nesto. To je ipak Shimano, najppznatiji i najbolji proizvodjac masinica za ribolov uopste. Zar stvarno neko misli da bi oni dozvolioi sebi da upropaste svoju najprodavaniju seriju masina i naprave plastikanera kojem se krivi osovina i sta ti ja znam. Jeste da je tema nova fox masina ali mislim da fox mora jos puno spanaca da jede dok ne napravi nesto sto moze da parira bilo kojoj shimano masini 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Kiki znaci da kupujem i da se ne sekiram oko ovog videa za XSC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Naravno. Nema greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Tasin sta ce ti?Ti si svakako batalio pecanje dok neresis stambeno pitanje ili gresim?Stambeno pitanje skoro reseno tako da cemo svi poslusati Kikija.. covek kad testira onda testira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitrin Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Stambeno pitanje skoro reseno tako da cemo svi poslusati Kikija.. covek kad testira onda testira Tasin da ti nisi neki Melegov test ribolovac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 ja sada uzeo FX11. nisam imo vremena osim jednog ribolova pa da ocjenim koliko i kako su dobre.Uzo ih polovne za veoma jeftinu cenu za koju nisam mogo da uzmem nesto od shimana sto valja.Za mene jedino valja stari shimano. Prvicno-Veoma je slicna daiwi entohu i po tezini i liku a i kako namata,medjutim radu slow oscilacije namata mnooogo bolje tako da i pri zabacaju puno dalje ide,Kocnica uredna i jaka medjutim nije QD kako se pise.Nije QD na koji sam ja naviko kad sam imo basije i entohe.Sve u svemu-kvalitetno odradjena masina (nije jeftina plastika poput daiwinih novih masina) nema plasticne lezaje i mota veoma brzo-pise 95 sm al koliko sam ja pokusao da izbrojim 98,sada sve zavisi manje najlona-vise najlona na spulni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ne izgleda loše vreme će pokazati kakva je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts