aqvacarp Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 dal ima neko iskustva sa ovim najlonom ako moze da kaze , hitno mi treba da kupim al se dvoumim sta uzeti , zasad mi se ovaj konkretno cini dobar , ili savet koji i gde .http://www.carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1034&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja sam kupio 0,45 i 0,50 za neke nenormalne uslove pecanja i moj zakljucak je da je najlon odlican,prvo najlon je brutalno jak,drugo mekan je,mnogo se lepo pakuje,nema da iskace sa spunle kao feder,i veoma je otporan na krzanja,..ja sam bacao 0,50 70m sa 100gr. (3,90 3,5lb) bez problema,a probao sam sa 120gr. carp sistem potkovicu letelo je 100m (3,60 5lb),moje misljenje je da je najlon dobar,za teske uslove pecanja je i napravljen,pogotovo za Dunav i V.Moravu,ja se cak razmisljam da za jezersko pecanje (divlja voda) uzmem bas 0,30 River Special Mono,..ili XLNT 0,30 ili cak 0,33mm,bas se dvoumim izmedju ta dva za narednu sezonu?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Nisam probao river ali sam na Dunavu pecao sa xlntom 033, i to onim starim(mislim da nije camo), ma brutalan najlon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariguz Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Meleg je pecao sa njim na Deliblatu ove godine i pobedio.i to na debljinu 0.55mm.kaze da je pravi najlon za pecanje u nekom krsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts