psycho30 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 a taman sam se zagrejao za druzenje...od pecanja tu nema leba jer previse "druzenja" i nisan se poremeti malo tada spot na 50m postaje vrlo delikatan za pogoditi...hhehehe....mala posalica sa moje strane,ali salu na stranu mnoge iskusne sarandzije bi mogle odrzati promocije tipa zabacaj,predvezi,mamci,..itd..to mi nekako vise lezi uz druzenje nego neki kup,budimo iskreni ko od vas takmicara ce da trpi nekog u svom boksu da mu drobi i zapitkuje dok pokusava da pretekne svog ortaka da ga onaj ne bih posle prozivao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 JA cu da trpim,zato i jeste druzenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 a taman sam se zagrejao za druzenje...od pecanja tu nema leba jer previse "druzenja" i nisan se poremeti malo tada spot na 50m postaje vrlo delikatan za pogoditi...hhehehe....mala posalica sa moje strane,ali salu na stranu mnoge iskusne sarandzije bi mogle odrzati promocije tipa zabacaj,predvezi,mamci,..itd..to mi nekako vise lezi uz druzenje nego neki kup,budimo iskreni ko od vas takmicara ce da trpi nekog u svom boksu da mu drobi i zapitkuje dok pokusava da pretekne svog ortaka da ga onaj ne bih posle prozivao... Trpece se sve, bez brige. Bice svega, svi su otvoreni za komunikaciju zato se i skupljamo samo zavisi u kom satu se budu postavljala pitanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Trpece se sve, bez brige. Bice svega, svi su otvoreni za komunikaciju zato se i skupljamo samo zavisi u kom satu se budu postavljala pitanja Prijatelju sto se tebe tice tebi pitanja treba postavljati cim dodjes,posle nema vajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 JA cu da trpim,zato i jeste druzenjeJANE DRAGO MI JE DA DOLAZIS DA SE KONACNO UPOZNAMO.POZDRAV I ZA SVE OSTALE,VIDIMO SE U APRILU Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 JANE DRAGO MI JE DA DOLAZIS DA SE KONACNO UPOZNAMO.POZDRAV I ZA SVE OSTALE,VIDIMO SE U APRILU Srele,brate,imas na tastaturi sa leve strane dugme na kome pise ''caps lock''.pritisni ga jednom i vise ne diraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 reko tata de nirate nista dok se on ne vrne Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Srele,brate,imas na tastaturi sa leve strane dugme na kome pise ''caps lock''.pritisni ga jednom i vise ne diraj. neso mator sam ja za ove stvari a kakve veze ima da li kucam mala ili velika slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 neso mator sam ja za ove stvari a kakve veze ima da li kucam mala ili velika slovaima veze kolega, ovako izgleda da VICES NA NAS KAD PISES VELIKIM SLOVIMA , jesi li sad primetio razliku.... pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 neso mator sam ja za ove stvari a kakve veze ima da li kucam mala ili velika slova nema veze Srele,sala mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Srele,brate,imas na tastaturi sa leve strane dugme na kome pise ''caps lock''.pritisni ga jednom i vise ne diraj. Ne diraj mi ucenika i ovako dobro kuca,jeli cika sajmone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 reko tata de nirate nista dok se on ne vrneu fazonu,narani milku i belku i nediraj nista. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 ima veze kolega, ovako izgleda da VICES NA NAS KAD PISES VELIKIM SLOVIMA , jesi li sad primetio razliku.... pozzz bogovac hvala jer ste svi takvi iz pazove samo kritikujete veliki pozdrav za sve pazovcane Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ne diraj mi ucenika i ovako dobro kuca,jeli cika sajmone jel znas kada cu nesto da ti kazem kad me budes pitao nikad ha ha ha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Trpece se sve, bez brige. Bice svega, svi su otvoreni za komunikaciju zato se i skupljamo samo zavisi u kom satu se budu postavljala pitanja hehehe...ja dolazim a i zavrsavam "grejalicu" za poneti...heheh...taman ce bidne kako treba...jos koliko sam i janeta razumeo nesto mu se krcka u podrumu,pa kad udruzimo snage ima da bude respricano.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 bogovac hvala jer ste svi takvi iz pazove samo kritikujete veliki pozdrav za sve pazovcanenista bez nas.... :air_kiss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
željkopo Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 sobzirom da sam ja relativno skoro poceo da se bavim ovom vrstom ribolova,ja sam za druzenje.Da se razumemo nema niceg lepseg od casice-dve dobrog razgovora,naravno uz pecanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Znamo se mi dugo vremena,tek na kampu sta se prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Nije bitno kako se zove vazno je da smo na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 jer ima nekih novosti oko otkaazivanja posto sam na listi cekanja mislim da sam na 26 ili 27 mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Smo sto vise druzenja i opustenih atmosfera ma samo da se peca i da se bude na vodi nije sve u takmicenju :pivopija1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts