dalibor Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 zanima me dali ima koja komercijalna voda pre beograda iz smera nis-a dolazio bih na 3dana tako znaci da bih peco i nocu dali mi oze neko pomoci hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Druze,koliko ja znam nema,na zalost!Neki put je moglo da se peca na Bagrdanskom jezeru,sada vise ne.Jedino ako te interesuje,imas malu komercijalu-kompleks sa hotelom,u Sisevac,na putu Cuprija manastir Ravanica.Dugacko nekih 200 metara a siroko oko 100.Ambijent za uzivanje i rekreaciju je odlican,ribe ima mnogo.Jedino da se najavis kod vlasnika i pitas da li je dozvoljeno nocno pecanje.Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan CT Borca Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 zanima me dali ima koja komercijalna voda pre beograda iz smera nis-a dolazio bih na 3dana tako znaci da bih peco i nocu dali mi oze neko pomoci hvalaProbaj da dodjes na par dana u beogradu ima odlicnih jezera sa puno ribe i ima i nocnog pecanja.Moja preporuka je Debeljacko jezero ili jezero Mika Alas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts