davidgrujic Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 da li neko ima iskustva sa ovim miksom i D.T miksovima uopste,konkretno da li je neko koristio na pelagicevu,pukka je najpoznatiji i slaze se uz njihovu jagodu pa mi se ucinio zanimljivim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 nisam ga koristio,ali koliko sam pratio to je jedan univerzalan riblji mix koji ide sa gotovo svim kombinacijama:voce,riba,krem ili kombinacija istih.....masti na volju.Imam u planu da ga koristim na divljim vodama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 nisam ga koristio,ali koliko sam pratio to je jedan univerzalan riblji mix koji ide sa gotovo svim kombinacijama:voce,riba,krem ili kombinacija istih.....masti na volju.Imam u planu da ga koristim na divljim vodamapreterano jak mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Idi 60% puke i nekog svog mixa.. odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 za divlju vodu jos manje 40% puka 60% neki 50/50, barem bi ja tako radio ako ne i jos manje puke.pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 hvala na savetima ,sledece sezone cu pokusati nesto da ulovim na ovaj mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Moze li mi neko reci dali bi ovaj mix mogao da se koristi sa anisom, na vodi gde ja pecam to mi je favorit i najbolje se pokazao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Nikada nisam radio fish-anis kombinaciju,ali ne vidim razlog zbog kog ne bi moglo-samo napred,pa javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teca Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Negde sam pocitao za pukka mix ako je iz Engleske onda je ok, ali ovaj iz Madjarske je nebo i zemlja . ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Negde sam pocitao za pukka mix ako je iz Engleske onda je ok, ali ovaj iz Madjarske je nebo i zemlja . ???I opet se sad sprovodi prica. Ako je iz Madjarske ili bla bla onda ne valja.Ne valja malo sutra. Od koga si ti to cuo, a taj koji ti je to rekao molio bi da napise razliku u sastavu celog mixa?!Ne razumem sto se ljudi opterecuju glupostima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 probas pa vidis da nije isti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teca Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 po vasem iskustvu kojem miksu bi dali prednost, puka fish ili BFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 PUKKA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teca Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 i dalje me bune dve kante sa pukka mixom jedna je Engleska a druga je ova sto prodaju u Autosportu etikete su ocigledno razlicite , samo imam problem ne znam kako se kace ovde slike .To je ono sto me buni , a drugo je cena koja je ovde kod nas jeftinija nego u maticnoj kuci ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 i dalje me bune dve kante sa pukka mixom jedna je Engleska a druga je ova sto prodaju u Autosportu etikete su ocigledno razlicite , samo imam problem ne znam kako se kace ovde slike .To je ono sto me buni , a drugo je cena koja je ovde kod nas jeftinija nego u maticnoj kuci ????A kakve veze ima pukka mix kupljen u Autosportu sa pukka mixom iz madjarske?,ti rece da je bolji iz engleske nego iz madjarske a to ti isto sigurno taj iz madjarske ti je 100% iz engleske, za ovaj neznam sto kod nas dodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 E odlican je autosport cena niza nego kod solara licno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Sta mislis,zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Ne znam, ako znas reci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Zasto bih ja rekao? ...verovatno se radi o desetinama tona kojecega,kao i svugde,kolicina diktira cenu,nisu to kojekakvi novopeceni lelemudi :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 po vasem iskustvu kojem miksu bi dali prednost, puka fish ili BFMI jedan i drugi mix su odlicni. Moje licno misljenje je da je nutrin BFM jedan od najboljih mikseva ikada napravljen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Slazem se sa foxom oko bf miksa. Jos kad se zamasti sa salmon uljem....sija se kao mesec! Mix br jedan za topliju vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Moze li pomoc, koja aroma u ovu kombinaciju je za toplu vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Zavisi gde pecas ali uglavnom neka mesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 cremberry Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 sjenicko jezero , interesuje me d.t puka i koja bi aroma bila zza topije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts