Jump to content

Pukka Mix Od D.t

davidgrujic

Recommended Posts

nisam ga koristio,ali koliko sam pratio to je jedan univerzalan riblji mix koji ide sa gotovo svim kombinacijama:voce,riba,krem ili kombinacija istih.....masti na volju.

Imam u planu da ga koristim na divljim vodama

On 10/8/2013 at 8:21 AM, Draza said:

nisam ga koristio,ali koliko sam pratio to je jedan univerzalan riblji mix koji ide sa gotovo svim kombinacijama:voce,riba,krem ili kombinacija istih.....masti na volju.

Imam u planu da ga koristim na divljim vodama

preterano jak mix

• 1 month later...
  On 11/27/2013 at 7:34 PM, Teca said:

Negde sam pocitao za pukka mix ako je iz Engleske onda je ok, ali ovaj iz Madjarske je nebo i zemlja . ???

I opet se sad sprovodi prica. Ako je iz Madjarske ili bla bla onda ne valja.

Ne valja malo sutra. Od koga si ti to cuo, a taj koji ti je to rekao molio bi da napise razliku u sastavu celog mixa?!

Ne razumem sto se ljudi opterecuju glupostima..

i dalje me bune dve kante sa pukka mixom jedna je Engleska a druga je ova sto prodaju u Autosportu etikete su ocigledno razlicite , samo imam problem ne znam kako se kace ovde slike .To je ono sto me buni , a drugo je cena koja je ovde kod nas jeftinija nego u maticnoj kuci ????

• Like 1

On 12/4/2013 at 6:47 PM, Teca said:

i dalje me bune dve kante sa pukka mixom jedna je Engleska a druga je ova sto prodaju u Autosportu etikete su ocigledno razlicite , samo imam problem ne znam kako se kace ovde slike .To je ono sto me buni , a drugo je cena koja je ovde kod nas jeftinija nego u maticnoj kuci ????

A kakve veze ima pukka mix kupljen u Autosportu sa pukka mixom iz madjarske?,ti rece da je bolji iz engleske nego iz madjarske a to ti isto sigurno taj iz madjarske ti je 100% iz engleske, za ovaj neznam sto kod nas dodje

• 2 weeks later...
  On 12/4/2013 at 5:03 PM, Teca said:

po vasem iskustvu kojem miksu bi dali prednost, puka fish ili BFM

I jedan i drugi mix su odlicni. Moje licno misljenje je da je nutrin BFM jedan od najboljih mikseva ikada napravljen

• Like 1

• 3 weeks later...