Srkijan Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim stapovima? Koje su im karakteristike? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Odlican stap za daljinu.mozes ga tovariti koliko oces.odlican kvalitet.samo nije za uzivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Odlican stap za daljinu.mozes ga tovariti koliko oces.odlican kvalitet.samo nije za uzivanjeOces da kazes da nema dusu tj da je tvrd na ribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 dobar je za raketu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 dobar je za raketu znaci da kupim 3 komada pa svi da rokamo kao kosmonauti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Za ono za sta je namenjen-izuzetan stap,u toj klasi ima malo stapova koji mogu da se mere sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Za ono za sta je namenjen-izuzetan stap,u toj klasi ima malo stapova koji mogu da se mere sa njim.A namenjen je za? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Namenjen je za ribolov na vecim daljinama,za bacanje velikog tereta(veliki pva,hranilica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Namenjen je za ribolov na vecim daljinama,za bacanje velikog tereta(veliki pva,hranilica).Znaci oseca ribu preko 15kg ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Ma oseca on sve ribe samo se ne savija.to je zamjena za starog modela fx no limit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Имао сам прилику да забацујем са поменутим стапом и тачно је да је веома крут и делује као спод штап а какав је на риби незнам али могу мислити... О томе нам више могу рећи Макс и чика Јамбрец! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Stap je perfektan,izuzetno jak i baca fantasticno a i na ribi je odlican. Ne gubis ribu,izuzetno lako odlepi ribu od dna i bukvalno vodis ribu gde ti hoces. Pogotovu ako pecas na vecim daljinama i u krsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 Jel ima neko predstavu kolika je realna cena kompleta od 3 ovakva stapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Kad su bili novi cena je bila oko 250 eur po stapu, al pala je cena.kako se odavno vec neproizvodi jedino da nadjes negde zaostalu robu al veoma tesko.polovni mogu biti od-do tu svako svoju robu ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 X-flite je kostao 275 e a platinum 300 e i to u verziji 12,6''3 lbs,platinum 13''3.5 lbs je kostao sigurno vise od 300 e. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Kod Djoleta (Ribolovac trade) Platinum je kostao 32000,00 dinara 2008 godine pa vidite koliki je tada bio kurs evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Kad su bili novi cena je bila oko 250 eur po stapu, al pala je cena.kako se odavno vec neproizvodi jedino da nadjes negde zaostalu robu al veoma tesko.polovni mogu biti od-do tu svako svoju robu ceniJane reci mi samo gde si mogao da kupis Platinume 13 3.5lb po toj ceni? Mislim na nove stapove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Tamo gde sam mogo I x flite + 50 za 90 funti, u engleskoj.mozdaje cena bila ona koju spominjete al za mene je reper evropa, pogotovo nemacka I engleska.vec 2009 jecena drasticno pala.sto se tice polovnih drug je sad uzo dva kom za 150 funti sa ebaya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 A sto se lovnosti ticeisti centuri sp.ako ti stapovi imaju oset I dusu onda moj spod je parabolik.opet svako je navikao na jace il mekse stapove.greys osim xflite nema nijednog sa dusom stap.josh da mi neko kaze kako I torzion je lep stap za pecanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
campione Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Ja ih posedujem (13FT 3,5lb 50mm prva karika) vec duzi period, cini mi se negdje od 2007-2008, samo sto su se pojavili kod nas. Tad,koliko me sjecanje sluzi platio ih oko 350€ komad a mozda i vise. Stap ima dusu i nije krut kao Prodigy ali zato nema bacacke karakteristike kao Prodigy. To je stap za daljine do 130mt i trpi velika opterecenja,olova do 140gr i pva vrecice bez problema baca ako imas snage naravno.Sa pravom su mu dali dozivotnu garanciju jer ga prosto nemoguce slomiti Top u klasi tad. Malo pretezak ali ajd veci deo vremena provede na rod podu i za moju visinu (190cm) i duzinu ruku malo prekratak rukohvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Kad me je Deša prozvao eto da se i ja priključim. Štapove sam uzeo silom prilike zato što me je Fox radio jedno mesec dana za x flite + 50 pa me zeznuo (hvala mu na tom). Inače Deša mi je nudio menjažu za iste kada se slatko isprebacivao na Basijani na drugu stranu. Da su malo teži jesu, da su jaki i malo tvrđi jesu (inače sam sa teleskopa prešao na njih onda znate koji je to osećaj bio). Međutim kada sam otišao na Kasapsku Adu i u dva navrata imao 42 udarca onda sam video šta ti štapovi mogu i kako se pravi kifla kada je prava riba u pitanju (od 5kg pa na gore). Kada rešim da uzmem nešto drugo prvo ću javiti Dejanu:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts