davidgrujic Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 ljudi jel neko koristi ovu masinu,i kakav je penn uopste po kvalitetu i jel vredi dati za ove masine oko120e Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Ja koristim Penn Sufblaster 8000 i prezadovoljan sam, i ja sam sumnjao kad sam je kupovao. Od mene imas preporuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 vrhunska masina.....drugar ima surfblaster, znaci model ispod Affinity...Nosio je prosle god na Maldive i imao je na njoj ajkulu od nekih metar ipo i zezao se sa njom oko sat ipo!! i naravno prezivela bez ikakvih problemam, veci test nije mogla da ima! i danas je koristi za spod najnormalnije bez imalo lufta, radi kao da nije ni koriscena! toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 pa onda mozda i padne neki ponov na sledecu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ima li bajt na spulni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ima li bajt na spulni ?Nema bajt druze, ali ima qd spulnu, tako da je veoma prakticna i za runner mode.....ko ne pati od kompleksa zvanih shimano i daiwa pravi izbor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 ljudi jel neko koristi ovu masinu,i kakav je penn uopste po kvalitetu i jel vredi dati za ove masine oko120eMasina vredi i vise od toga u poredjenju sa Daiwa basiom npr....ima sve karakteristike kao ona samo sto joj samo ime kosta + 200 evra minimum! Penn pravi masinice za morsko pecanje, tako da je ovaj model kvalitetan i istrajan...sa naprednim tehnologijama a po pristupacnoj ceni. To ti je kao kad poredis Hyndai dzip ix35 i recimo bmw x5...i jedasn i drugi imaju nove tehnologije....i jedan i drugi su kvalitetni ali samo ime je skupo....a sa imenom ide i reputacija....e tako ti je slucaj sa daiwom basia i ovim lepim pennom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 E moj baca,jesi li primetio kolika je razlika kad se vozis u tom Hundajiu i BMWu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Masina vredi i vise od toga u poredjenju sa Daiwa basiom npr....ima sve karakteristike kao ona samo sto joj samo ime kosta + 200 evra minimum! Penn pravi masinice za morsko pecanje, tako da je ovaj model kvalitetan i istrajan...sa naprednim tehnologijama a po pristupacnoj ceni. To ti je kao kad poredis Hyndai dzip ix35 i recimo bmw x5...i jedasn i drugi imaju nove tehnologije....i jedan i drugi su kvalitetni ali samo ime je skupo....a sa imenom ide i reputacija....e tako ti je slucaj sa daiwom basia i ovim lepim pennom E moj baca,jesi li primetio kolika je razlika kad se vozis u tom Hundajiu i BMWu?S neke strane je limar u pravu....samo da te pitam jel si drzao mozda basiu u ruci ? :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 S neke strane je limar u pravu....samo da te pitam jel si drzao mozda basiu u ruci ? :crazy:Basija je pozerska masinica....sminkerska i lepotica da stoji u regalu a ne na rod podu po pljusku i blatu.....prelepa je....manekenska....ali je za mene prelaka....ne kazem ja ...qd....perverzno slaze....ali je bas bas pozerska ....Moje misljenje! Kazem da onaj ko nema para da kupi BMW X5 kupi Hyundai ix35 i opet mu je super.....e tako je slucaj u odnosu na Penn i Daiwu....Po meni je Shimano ipak Shimano....pa onda sve drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Tuzno je sto taj ix35 kosta skoro ko X5,ako me razumes :-D ..a da ne pomislis da volim BMW naglasicu da sam fan Audija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Basija je pozerska masinica....sminkerska i lepotica da stoji u regalu a ne na rod podu po pljusku i blatu.....prelepa je....manekenska....ali je za mene prelaka....ne kazem ja ...qd....perverzno slaze....ali je bas bas pozerska ....Moje misljenje! Kazem da onaj ko nema para da kupi BMW X5 kupi Hyundai ix35 i opet mu je super.....e tako je slucaj u odnosu na Penn i Daiwu....Po meni je Shimano ipak Shimano....pa onda sve drugoOk je tvoje misljenje ne mogu ja da ti ga promenim...svako ima neko svoje misljenje...al u jednom moras da se slozis samnom kada bi mogao da odvojis pare za 3 basie sigurno bi pre njih kupio nego te penn affinity a ako hoces mogu ti reci za jednom coveka peca na te iste basie i po kisi zimi blatu i prebrise ih na kraju i kao da si izasle iz radnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 .....ko ne pati od kompleksa zvanih shimano i daiwa pravi izbor !Covjek ispali prvo ovo.... Po meni je Shimano ipak Shimano....pa onda sve drugoPa onda ovo..... Basija je pozerska masinica....sminkerska i lepotica da stoji u regalu a ne na rod podu po pljusku i blatu.....prelepa je....manekenska....ali je za mene prelaka....ne kazem ja ...qd....perverzno slaze....ali je bas bas pozerska ....Moje misljenje!Meni moje Basie sluze da stoje na rod podu u bilo kakvom vremenu Ne dam svojih pozerki ni za sta .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ok je tvoje misljenje ne mogu ja da ti ga promenim...svako ima neko svoje misljenje...al u jednom moras da se slozis samnom kada bi mogao da odvojis pare za 3 basie sigurno bi pre njih kupio nego te penn affinity a ako hoces mogu ti reci za jednom coveka peca na te iste basie i po kisi zimi blatu i prebrise ih na kraju i kao da si izasle iz radnje Kad bih imao pare za 3 basie sigurno ne bi kupio penn, ali ni basie....nego Shimano Aero Technium MGS 10000 XSA....Shimano volem te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Covjek ispali prvo ovo.... Pa onda ovo..... Meni moje Basie sluze da stoje na rod podu u bilo kakvom vremenu Ne dam svojih pozerki ni za sta .... Svako ima svoje miljenice....nemam nista protiv....samo sam rekao ko nema pare za njih ili Shimano kupi Penn....samo sam rekao da ja vise volim Shimano nego Daiwu....A tema je Penn.....za te pare odlicna masinica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Carp yoyo - jel ovo ada ciganlija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Sunce ti....po ovakvom mrazu saran ne moze ni da okrene spulnu koliko je smrzla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Carp yoyo - jel ovo ada ciganlija?Ne druze, ovo je Pelagicevo 18. decembar 2010. godine. poz br.29Temperatura u trenutku slikanja -14 C Tada sam prvi puta dozivio da vodena povrsina zamrzne za 20 minuta. @Predraze moze jasta nego moze evo vidi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts