ostojapip Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Zamolio bîh sve zainteresovane da se jave i iznesu svoja misljena povodom ovog kupa i daju podrsku da se ovaj cup realizuje!!! pare od uplate bi isle porodici preminulog Srecka kao í jezeru na kom bi se takmicenje održalo,unapred hvala! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majić Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Moje misljenje je da bi trebalo da se organizuje na prolece, kada ce biti godinu dana.Naravno na Miki treba organizovati memorijal, na toj vodi je najvise i proveo vremena zadnjih godina.Imate moju podrsku pomocicu koliko god mogu!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 da,da naravno na Miki,mnogo je voleo tu vodu i moje misljenje je da to ostane tradicionalni memorijal na kome cemo se skupljati i druziti u njegovo ime! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Podrzavamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Samo obajvite datum kada ce biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Srecko se prezivao BELIC i bilo bi lepo da se napravi neki memorijal za naseg druga,podrzavam ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 u pravu si krle moja greska izvinjavam se svima!!! samo da se dogovorimo sa kuletom ja cu ici ovih dana na jezero pa cu pricati sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 pozdravljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 sto pricate sto ne napravite okacite datum ,bice za dva sata puno sa mestima ja cu prvi da se prijavim sa ekipom ,,pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 pozdravljam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 pozdravljam...ja se slazem sa vama. mislim da je red i ljudski. bio nam je svima drug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Zamolio bîh sve zainteresovane da se jave i iznesu svoja misljena povodom ovog kupa i daju podrsku da se ovaj cup realizuje!!! pare od uplate bi isle porodici preminulog Srecka kao í jezeru na kom bi se takmicenje održalo,unapred hvala!Super zvuci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Super zvuci!! pozdravljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Daj stvarno orca vidi sa Kuletom pa organizujte to, vidis da ima puno zainteresovanih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 hocu brate,bice javljeno ovde svima... nadam se da ce se ovo reailizovati sto pre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Evo prodje nam godinu dana kako nas je napusio nas prijatelj Srele-Sajmon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts