gtservis Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 vase mislenje o ovoj pistalici,posto bi presao sa delkima na fox i dali fix nx ima nocni mod. unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovica75 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Zamolio bi te da mi kažeš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 vase mislenje o ovoj pistalici,posto bi presao sa delkima na fox i dali fix nx ima nocni mod. unapred hvala.Nema nocno svetlo i to mu je jedina mana ali ima ''drop back'' sto Delkim nema(razlicito pisti kad vuce ili opusta najlon) ,na novima su ispravili losu gumifikaciju(tako kazu).Inace je izuzetna pistalica,druzimo se drugu sezonu i mnogo mi se svidja :)Mada,Delkime nisam prodao niti cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Nocni mod ima NTX-R,jer ima foto celiju sa zadnje strane,a NX-R nema,kazu da su poboljshali i sam roler,eletroniku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Najlepsi zvuk koji se moze cuti, ne moze da mu pridje nijedna pistalica!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Neznam da li planiraš NX, NTXr ili NXr. Od prošle godine imam set NTXr, a sad, sticajem okolnosti imam još jedan.Pre nabavke, sam pročitao niz blogova i diskusija, domaćih u Hrvatskoj, Nemačkoj i Engleskoj. Problem sa gumifikacijom sam odmah rešio preko našeg drugara Neše i prezadovoljan sam sa uradjenom termografičkom folijom. Jednostavno- nemožeš joj ništa .Elektronika funkcioniše super. Što se tiče rada sa centralom i frenkvencijom, tu su "nedodriljivi". Drugim rečima kada pecaš i na dobro ukopanim pozicijama, centrala ima prijem. Osim Fox-a RX, druge marke i modele koje sam testirao to nemogu.Ako uzimaš novi set za 2013. godinu, onda naruči "novu verziju", obrada plastike je poboljšana, tj. gumifikacija se ne topi. Ustvari gledam ovaj novi set, na njemu i nema gumifikacije kao na staroj verziji, nego je drugačija obrada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yucarp Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Imam nx odlican alarm sto Biser kaze guma je problem ali resivi. Meni je ispucala ali mi uopste ne smeta u ribolovu, jer nisam picikato i ne brisem pribor posle ribolova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 kupljeni fox nx , hvala na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovica75 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Zamolio bi da mi odgovoriš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox? Imaš li neki razlog ili želiš promenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Zamolio bi da mi odgovoriš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox? Imaš li neki razlog ili želiš promenu?Napokon je uvideo sta je prava stvar !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 Zamolio bi da mi odgovoriš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox? Imaš li neki razlog ili želiš promenu?2 sezone pecam sa delkimima po sam teo malo da promenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovica75 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 A uopće, imao si neki problem sa delkime Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 A uopće, imao si neki problem sa delkimenikada ni jedan problem samo reci vrh.moje prve pistalice kada sam poceo da pecam su bile fox sx diditalije koje sam ubrzo prodao zbog kupovine auta. i onda ... da ne nabrajam zadnje dve delkimi . pa malo reko da promenim ali izgleda je sada bila presudna ona stara poslovica,prva ljubav zaborava nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ne nego FOX zaborava nema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 sto bi se reklo signalizatori su FOX a ostalo su pistalice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Delkim je isto vrh ali da se razumemo ko peca komercijale delkim je nezamenjiv dok za divlje vode je fox vrh. I tu je stvar ukusa i potrebe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovica75 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Baš ti hvala na objašnjenju, pošto koristim delkime, a do sada nisu me izneverile, a i skim da pričam o njih, svi se pozitivno izrazili, i u principu nikad nisam čuo nešto vakvo slično, pa zato sam se ispitivao, da ne ima neka mana što je neznam, pa da znam šta da očekujem. Hvala ti još jednom na odgovoru, šta sam hteo da ga čujem. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Delkim je isto vrh ali da se razumemo ko peca komercijale delkim je nezamenjiv dok za divlje vode je fox vrh. I tu je stvar ukusa i potrebe .pecali smo ja i moji drugari sa delkimima na tamisu pa je sve pucalo. jeste malo osetljhiviji nego drugi ali smanjimo osetljivost i odri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Druze ja pecam uglavnom divlje vode i extremne i meni delkim ne vrsi poso a vrhunski je signalizator a kad pecam na vecoj daljini i u brzoj vodi na dunavu ja smanjim signalizator na minus i on ima hoda do 15 cm do prvog bipa ali kad dodje neki sitniji i lagano uzme i lagano krene ka obalu nema bipa henger ili svinger dodje do kraja i visi a ako je noc spavas i malisa sve umrsi i napravi lom . Tako da delkim nije za extremne uslove i razvlacenja na velike daljine. Imao sam sve delkime i vise kompleta i foxove dosta modela i moj zakljucak je da su i jedan i drugi vrhunski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 ma ljudi kupite carp soundere i nema nikakve folije,ne treba mi "komsija" Nesa da preradjuje "nove" pistalice od 500+evra!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Kojih 500 eura Zorane. Da nesreca bude veca set NTXr od 4+1 kosta samo od 950 do čak 1200 eur - sitnica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=V6wQDO-NTyE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Nekosta to toliko da nebude zabune,kosta manje i to dosta ali ja necu da pisem cene da nebude reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 http://www.ebay.de/itm/Fox-Micron-NTX-R-4er-Set-Funk-Bissanzeiger-NEU-OVP-/331060657236?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d14c0bc54https://www.tackleuk.co.uk/micron-ntxr-alarm-receiver-p-548123.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Kojih 500 eura Zorane. Da nesreca bude veca set NTXr od 4+1 kosta samo od 950 do čak 1200 eur - sitnica Ovde u Srbiju Fox Micron NTX-R Presentation Set3+1 680 e4+1 880 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts