Bata Rale Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Sta mislite o stapu Daiva Black Widow 13.fita 3,5 lib.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Sta mislite o stapu Daiva Black Widow 13.fita 3,5 lib.?prokuvana makarona tj spageta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Sta mislite o stapu Daiva Black Widow 13.fita 3,5 lib.?Puca ko staklo prijatelju evo imam ih 3 komada sa slomljenim vrhom tj jedan na trnu pukao i to sa olovicom od 80 g pri zabčaju (ja iz kolica bacam ). Moj savet je u velikom luku zaobilaziti i njih i emblem , i regal daiwu nemaju garanciju samo nalepnice daiwa a kvalitet (pijan kinez ih pravio ) Edited November 29, 2013 by milivoj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Rale Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Hvala na informacijama . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanradakov Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 imas stapove za 200 eur Maver genesis 3,5lb 13ft vredi svaki cent,odlicni stapovi za bacanje a veoma korektni na ribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Nista nefali c2 3.90 3.5 lb...ukucaj na googl tako i prvi snimak na youtubu i videces sta rade sa tim stapom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Nista nefali c2 3.90 3.5 lb...ukucaj na googl tako i prvi snimak na youtubu i videces sta rade sa tim stapom...Gledao ja i prikazali kao lik pokušava da izvadi vrbu štapom c2 3,90 3,50 lb i bilo ono povuci potegni iščupati nemože . To može da bude više namenski štap za vadjenje vrba pored vode , pecanje , i da se koristi za šlepanje auta umesto užeta ma 3 in 1 .Drzao sam ga u rukam na jegričkoj ima jedan drugar ma da mi ga dz daju nebi ga uzeo nema dušu ko močuga Dok cc30 je već ozbiljan štap a i c3 je ekstra štap .A c2 neka hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 milivoj, nesto si debelo pobrkao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 milivoj, nesto si debelo pobrkao...Moguće prijatelju ali sam samo izneo to što sam video na video snimku na you tube i izneo svoje zaključke posle zabacivanja sa pomenutim štapom jer nije mi na ruku legao i imao sam osecaj naveden u predhodnom postu .Ali to je stvar uku sa ima neko ko nebi ovaj štap dao nizašta ja nespadam u tu grupu .Nemoj se ljutiti ali samo iznosim svoje utiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 C2 je sve samo nije mocuga za vadjenje vrba....mekan je i pravi stap za uzivanje na cistoj vodi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Ma to sam se našalio gledajuci video snimak na you tube nisam mislio bukvalno to je mala šala A da mi nije legao na ruku stojim iza svojih reči Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Ja se nesto razmisljam da uzmem i formax sherman 3,9, 3,25 lbs, za te pare, a za reku, pa ako i koji skikne sta da mu radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Brate u formaxu nista nekupuj iz iskustva ti pričam bolje kupi najgore na pijaci duže ce biti nago formaksovi U formaxu ni udice nekupovati ma ni kedere samo što dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 U vidi gori hejter fornaksa od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Pa kada sračunam koliko sam im para dao tj ceo kredit od 200000 din za pribor i sve se pokvaarilo itd a navodno povravice vratili mi još gore mislim da je svaki komentar suvišan bolja roba iz kineske radnje nego iz formaxa 1000000 % Nepodcenjujem nikoga samo kazem svoje mišljenje imam formax opremu i govorim iz ličnog iskustva Ali to nije tema ovde ja se izvinjavam za off ali bolje da znaju ljudi nego da bubnu pare koja pa da posle se hvataju za glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Izvini, a sta si to za 200.000 kupio u Formaxu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 ko ima vremena neka uporedi century adv-1, 13ft, 3,5 lbs, i formax sherman 3,9, 3,25 lbs. molim samo iskrene komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Izvini, a sta si to za 200.000 kupio u Formaxu?Šator , rod-pod vreće za spavanje , torbe za boile , torbe za sitan pribor ,6 stapova pa posle još tri , mašinice samo tri WINDCAST BR LD . meredov 2 komada . suncobrane i td I više para je otišlo samo za navedeno . Verovao sam i njima idrugima koji su me tamo uputili ali više ni udicu nekupujem kod njih P.s mašinice sam prodao i kupio bblc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 I sve se pokvarilo?I sator, i torbe, i svih 9 stapova, i sve tri masinice, i meredovi, i suncobrani...Bas si maler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Ne baš sve prijatelju šator sam prodao odmax posle takmičenja tj prve kiše meredove imam štapovi su svi loši bili do koske evo mooj carp sam kupio pe tri meseca digo se lak na karikama poslat na garnciju sva tri . I naravno nece da vrate pare nego popraviće zamazati lakom i vratiti . daiwa štapove neke sam prodao jer su loše bile a regal daiwa su mi pukli na prvom takmičenju i bačene su u kantu legaci carp se izlistao suncobrane sam bacio jer su se parali Rod pod je pukao eno ga u formaksu svrćen i nisam hteo da ga uzmem a tako će biti i sa mojo carpom Ma ni udicu niko tamo netreba da kupi dzaba im akcije kad je sve ko što mi reče jedan radnik bivši njihov robu sklapa pijan kinez u formaxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Bas si maler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Bas si maler...Očigledno Što se formaxa tiče da jesm maler! Sada sve izpočetka sam kupio sme štapova li ovo sto sada imam je kvalitetno i dobro i kida se nepra se . i nelomi se .Shimano bblc , daiwa infinity versa ,prologic new green carp base 2 man , et suncobrani , i do sezone cu kupiti nesh entity štapove .E to nece sigurno pući i listati se . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Ja sam jedan od tih, koji se zaljubio u te stapove...ali svako ima svoje misljenje i utiske, zato i jesmo ovde, da u zimskim danima razmenjujemo sve to :-) :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Aaauuu brt, pa ti si bas najebao...sto kazes, u formaxu ns kupijem ni hranu za belu kad idem na savu, ono je sve teska cajna, a neznam ko te nagovori da kredit od 200 000 skrljas kod njih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Bivši drugovi me nagovoriše evo sada mi formax dao u garciju nove mojo carp nove novcijane .al ja kupujem druge štapove ove ako neprodam biće za manje vode nekažem da su mojo carp loši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts